Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2006

Ενιαία εταιρική εικόνα για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Παρουσιάστηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, η πρότυπη μελέτη για την ενιαία εταιρική εικόνα του δικτύου πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε..

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου έχει ανατεθεί στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών Α.Ε. από την τεχνική διεύθυνση της οποίας εκπονήθηκε και η πρότυπη μελέτη.

Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, υπογράμμισε ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ΟΠΑΠ Α.Ε. ώστε το όνομα που έχει αποκτήσει η εταιρεία στο εξωτερικό, να αποκτήσει πλέον και εικόνα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Σωτήρης Κωστάκος, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι πράκτορες δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά για τα έργα αναβάθμισης των πρακτορείων τους, ενώ ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, Σεραφείμ Λιάπης, υπογράμμισε ότι σκοπός της εταιρείας είναι να μπουν στα πρακτορεία περισσότερες γυναίκες, αφού, σύμφωνα με έρευνα ποσοστό μόλις 9% ασχολείται με τα παιχνίδια του Οργανισμού.

Ολα τα έξοδα για τη βελτίωση των πρακτορείων θα καλυφθούν από την ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, η οποία εισπράττει το 1% από τα έσοδα του ΚΙΝΟ. Οπως τονίστηκε από τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών και τον τεχνικό διευθυντή της εταιρείας, Μύρωνα Σπηθάκη, τα έργα θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά, αφού υπάρχουν ακόμη ορισμένες νομικές λεπτομέρειες, που πρέπει να ξεπεραστούν.

Με την ενιαία εταιρική εικόνα των πρακτορείων, οι χώροι τους θα είναι πλέον ομοιόμορφοι εσωτερικά και εξωτερικά. Στις εξωτερικές επιγραφές θα δεσπόζει το σήμα της ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ τα πρακτορεία θα φέρουν τα χρώματα της ΟΠΑΠ Α.Ε., δηλαδή το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου