Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Καλή χρονιά με "αιώνιο" ντέρμπι στους 16

Ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα για τη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε νοκ-άουτ αγώνα στο "Γ.Καραϊσκάκης", στις 9 ή 16 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα γίνει επαναληπτικός στη Λεωφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 13 Γενάρη είναι προγραμματισμένη να γίνει η συνάντηση των δύο ομάδων για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ξανά στο Φάληρο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ στα Πηγάδια, ενώ ο Αρης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην Κατερίνη τον τοπικό Εθνικό. Κάτι από... Superleague θυμίζουν και οι κόντρες μεταξύ Καλαμαριάς-Λάρισας, Ηρακλή-Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης-Ατρομήτου.


Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Θρασύβουλος-ΠΑΣ Πρέβεζα

Εθνικός Κατερίνης-Αρης

Ηρακλής-Πανιώνιος

Απόλλων Καλαμαριάς-Λάρισα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ

SKODA Ξάνθη-ΑΕΚ


Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έχουν οριστεί για τις 9/1/2008 και 16/1/2008. Εάν χρειαστούν δεύτεροι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 23/1/2008 και στις 13/2/2008.
Ενδιαφέρει:

Στην 5η φάση της διοργάνωσης οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στις έδρες των συλλόγων που έχουν κληρωθεί ως γηπεδούχοι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, διεξάγεται δεύτερος αγώνας στην έδρα του συλλόγου, που ήταν φιλοξενούμενος στον πρώτο. Εφόσον και στον δεύτερο αγώνα υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, τότε διεξάγεται ημίωρη παράταση. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας και στον επιπλέον χρόνο, διεξάγεται η διαδικασία των πέναλτι. Σημειώνεται ότι στις αναμετρήσεις αυτές τα εκτός έδρας γκολ δεν έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου