Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΟΠΑΠ: «Ενθαρρυντικά» τα πρώτα μηνύματα από το Μουντιάλ

Ενθαρρυντικά κρίνει ο ΟΠΑΠ τα πρώτα μηνύματα από το στοιχηματισμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, εκτιμώντας ότι τα έσοδα θα διαμορφωθούν στα ίδια επίπεδα με την διοργάνωση του 2006.

«Υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια μας. Αυτό το επιβεβαιώνουμε, είναι μέσα στις προσδοκίες μας», ανέφερε σήμερα σε δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Σπανουδάκης.

«Έχουμε δώσει κάποιες προσδοκίες σε σχέση με την αύξηση του κύκλου εργασιών στο Πάμε Στοίχημα, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η οποία είναι φυσιολογική», δήλωσε ο κ. Σπανουδάκης, προσθέτοντας ότι τα έσοδα αναμένεται να διαμορφωθούν σε επίπεδα αντίστοιχα με αυτά στο Μουντιάλ του 2006.

Όσον αφορά στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, τα έσοδα του ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα αυξήθηκαν κατά 6% στα 559 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις του οργανισμού μειώθηκαν κατά 6%.

Για το σύνολο του έτους η εταιρεία εκτιμά πως οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν στα ίδια επίπεδα με το 2009, με τις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης να αντισταθμίζονται από τα έσοδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου