Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

10 τρόποι να αποτύχετε στο στοίχημα!!!

1) Πάντα να ποντάρετε περισσότερα απ'όσα "σας παίρνει". Ποντάρετε τα λεφτά του ενοικίου, της δόσης για το δάνειο του αυτοκινήτου σας, τα λεφτά για τα κοινόχρηστα κ.τ.λ.

2) Ν'αλλάζετε συνέχεια το μέγεθος των ποντάρισμάτων σας. Γιατί να μην αυξήσετε το ποντάρισμά σας για να ρεφάρετε; Επίσης γιατί να μη το αυξήσετε όταν "είστε ζεστός"; Σύμφωνα με ειδικούς η αύξηση των πονταρισμάτων αποτελεί ένα απ'τα πιο σοβαρά σημάδια προβλήματος με τον τζόγο..

3) Μη το ψάχνετε πολύ και ποντάρετε σύμφωνα με την διαίσθησή σας. Μην αφήνετε κανέναν να σας μεταπείσει όσο λογικά και ψαγμένα ειναι τα επιχειρήματά του.

4) Παίξτε "τρελά" στοιχήματα του τύπου "Η Ελλάδα θα πάρει το Euro2012" που δίνουν τεράστιες αποδόσεις, όπως και τεράστια παρολί που "υπόσχονται" τρελά κέρδη. Όλο και κάποιο απ'αυτά θα βγεί και θα σας κάνει πλουσιότερο και περήφανο.

5) Κάθε φορά που τζογάρετε, να είστε κουρασμένοι και πιωμένοι. Ειδικά αν έχετε μια κερδισμένη μέρα, μη σταματήσετε, αλλά γιορτάστε το με περισσότερο παιχνίδι και φυσικά πολύ αλκοόλ.

6) Πάρτε προγνωστικά από "γκουρού" και "δασκάλους" που φωνάζουν μία στο τόσο όταν πιάνουν κάτι και σιωπούν όταν δεν πιάνουν. Αν ήταν όσο καλοί όσο φαίνονται όταν φωνάζουν, θα κρατούσαν αρχεία με τις επιδόσεις τους, όπως και εικονικά ταμεία. Επίσης πληρώστε συνδρομητικές υπηρεσίες που υπόσχονται 70% ή 80% επιτυχία σε στοιχήματα 50%-50%. Τι πιθανότητες υπάρχουν να λένε ψέμματα αφού το υπόσχονται;

7) Μη διαβάζετε βιβλία ή άρθρα και μη κάνετε έρευνα. Αυτά που λένε οι ειδικοί ειναι για φλώρους. Να δοκιμάζετε συνέχεια νέα συστήματα χωρίς να ελέγχετε την αξιοπιστία τους. Οι γεννημένοι τζογαδόροι δεν χρεάζονται συμβουλές από κανέναν. Γιατί να μάθουν τι λάθη ν'αποφύγουν και να χάσουν την απόλαυση να τα κάνουν;

8) Να προσπαθείτε να εντυπωσιάζετε με το μέγεθος των πονταρισμάτων σας. Οι άντρες θα σας θαυμάζουν και οι γυναίκες θα σας ποθούν..

9) Να θεωρείτε πάντα την χασούρα ή το κέρδος ως ένα απόλυτο τεστ των ικανοτήτων σας. Μόνο ένα δειλός θα σταματούσε να ποντάρει όσο χάνει. Συνεχίστε να ποντάρετε μέχρι να τους τα πάρετε χοντρά!!! Βοηθάει πολύ αν είστε και πολύ θυμωμένοι..

10) Να είστε προληπτικοί.





Αν εφαρμόζετε περισσότερες από μία απ'τις παραπάνω "μεθόδους" και συνεχίζετε να κερδίζετε, θεωρείστε τον εαυτό σας ως έναν απ'τους πιο κωλόφαρδους άνδρες στον κόσμο!!!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου