Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Με το βλέμμα στο EURO 2016

Για καλή μας τύχη δεν παίξαμε στοίχημα χθες και τη γλιτώσαμε...

Τα χάλια της Εθνικής συνεχίστηκαν και με τη Βορ. Ιρλανδία και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Πολλά πρέπει να αλλάξει αυτή η ομάδα για να μας ξαναχαρίσει χαρές. Πρώτα πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα και νοοτροπίες στην ΕΠΟ και μετά βλέπουμε...

Αλλά πέρα από την Εθνική ομάδα στοιχηματικά όταν σπάει η Γερμανία τόσο στο σημείο όσο και στα γκολ τι να περιμένει κανείς;

Τέλος πάντων όλα στο παιχνίδι είναι... Ας δούμε τα σημερινά:


Συντηρητικό θα είναι παιχνίδι μου σήμερα.

Θα ξεκινήσω με τον αγώνα ΑΓΓΛΙΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ. Οι εγγλέζοι έχουν το απόλυτο στον όμιλο με 8 στα 8 και ήδη εξασφαλισμένη την πρόκριση στα τελικά. Πλέον παίζουν για τα ρεκόρ και για να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Οι Εσθονοί θεωρητικά είναι στο παιχνίδι της τρίτης θέσης, αλλά για να μείνουν στο κόλπο θέλουν ένα μικρό (ή μεγάλο) θαύμα, αρχής γενομένης από σήμερα. Δεν έχουν δείξει όμως ικανοί πως μπορούν να καταφέρουν κάτι. Περιμένω μεγάλη νίκη για την Αγγλία, οπότε θα ποντάρω στο over με 1.61 ή και  στο 1 & Over με απόδοση 1.66.


Για το ματς ΙΣΠΑΝΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ δε χρειάζεται ιδιαίτερη κριτηκή. Οι Ισπανοί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Έτσι πέρα από το άσο με χάντικαπ (ο καθένας μπορεί να ορίζει το πόσο), εγώ θα επιλέξω το NO GOAL. Θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι δε θα καταγέρουν να πανυγυρίσουν, οπότε το 1.22 με καλύπτει.


Κλείνω την τριάδα μου με τον αγώνα ΣΚΟΠΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Μια σοβαρή Ουκρανία δε θα έχει πρόβλημα να φύγει με το διπλό (1.65), όμως θεωρώ καλύτερη επιλογή το over 1,5 γκολ έστω και με χαμηλότερη απόδοση (1.44).


Τέλος, μια επιπλέον επιλογή με την ίδια απόδοση (1.44) για το over 1,5 γκολ φαίνεται και ο αγώνας ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΑΥΣΤΡΙΑ.


Αυτά και για σήμερα...

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου