Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τετάρτης 9/12/2015

Σχετικά ικανοποιητικά κύλησε η χθεσινή βραδιά, πέσαμε μέσα στις περισσότερες επιλογές μας και η μέρα έκλεισε με θετικό πρόσημο. Εκτός αυτού είχαμε την τύχη να δούμε μεγάλα παιχνίδια με γκολ και θέαμα.

Σήμερα στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - Άρσεναλ, σε μια ιστορική βραδιά για τους Πειραιώτες και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την είσοδό του στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Λονδίνο με την Τσέλσι και την Πόρτο να παλεύουν για ένα εισιτήριο, αφού το άλλο εκτός απροόπτου θα το πάρει η Ντιναμό Κιέβου.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλο το πρόγραμμα :


5ος όμιλος: Πέρα από τη Μπαρτσελόνα που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση εδώ και καιρό, σήμερα θα μάθουμε που θα πάει το δεύτερο εισητήριο. Η ΡΟΜΑ υποδέχεται τη ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη σήμερα περνάει, ότι κι αν κάνει η Λεβερκούζεν στο άλλο παιχνίδι. Εκεί που η Ρόμα φαινόταν φορμαρισμένη, στα τελευταία ματς έχει χάσει κάτι από τη ζωντάνια της. Συνεχείς κακές εμφανίσεις και δυσκολία να πάρει το αποτέλεσμα. Η Μπάτε θεωρητικά έχει κι αυτή ελπίδες, αν νικήσει σήμερα και ταυτόχρονα αν η Λεβερκούζεν δε νικήσει τη Μπαρτσελόνα. Λέτε; Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πάντως το 1.30 για τον άσο της Ρόμα δεν το παίζω κι ας έρθει εκατό φορές. Όσο κρίσιμο κι αν είναι το παιχνίδι για τους Ρωμαίους, δε με πείθει η εικόνα τους να βάλω τα λεφτά μου πάνω τους. Θα πάω στα γκολ. Over 2,5 με 1.50 και G/G στο 1.80 οι επιλογές μου. Γιατί όχι και σε combo (Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες/Συνολικά Γκολ 2.5) με απόδοση 2.10. Στο άλλο ζευγάρι ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, οι Γερμανοί έχουν δύσκολο έργο. Εκτός του ότι θα πρέπει οι ίδιοι να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να εύχονται ταυτόχρονα και στραβοπάτημα της Ρόμα. Προς το παρόν δε μπορώ να δω κάτι πέρα από το Over 2,5 στο 1.50. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live, απλά να σημειώσω πως η Μπάρτσα δε χαρίζεται, δεν της το επιτρέπει η ιστορία της.


Στον 6ο όμιλο, ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία του. Υποδέχεται την Άρσεναλ παίζοντας για τρία αποτελέσματα, αφού περνά ακόμα και με ήττα αρκεί να μην είναι μεγαλύτερη από ένα τέρμα. Καμιά φορά, βέβαια, αυτό είναι και παγίδα. Θα δούμε. Η Άρσεναλ πάλι γνωρίζει πως πρέπει να βάλει τουλάχιστον δυο γκολ σήμερα και ταυτόχρονα να διαφυλλάξει τα νώτα της. Θα τα καταφέρει; Μπορεί το να πληρώνει καλά (1.80), και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει καλά δείγματα ως τώρα, δε θα είναι όμως η επιλογή μου στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ. Θα επιλέξω το Over 2,5 στο 1.67 κατά κύριο λόγο και από κει και πέρα το G/G στο 1.57 και ένα combo των δυο (Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες/Συνολικά Γκολ 2.5) με απόδοση 1.93. Στον άλλο αγώνα αναμετρώνται ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ. Οι Γερμανοί δε χαρίζονται. Θα κερδίσουν σήμερα (1.29 το διπλό) αλλά το ερώτημα για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση είναι αν το παιχνίδι γίνει Over. Οπότε αξίζει το ρίσκο στο 1.80 για το 2 & Over 2.5.


7ος όμιλος: Αν σήμερα δεν παρακολουθούσαμε τον αγώνα του Ολυμπιακού, θα βλέπαμε σίγουρα το ΤΣΕΛΣΙ - ΠΟΡΤΟ. Η παλιά αγαπημένη του Μουρίνιο, η Πόρτο, απειλεί να αφήσει την Τσέλσι εκτός συνέχειας. Με δεδομένο πως η Ντιναμό Κιέβου θα επικρατήσει της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο αγώνας αυτός έχει το χαρακτήρα τελικού. Η Τσέλσι βολεύεται ακόμα και με το Χ, αφού ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία, μένει έξω η Πόρτο. Οπότε δε θα βγεί να "καθαρίσει" το ματς. Θα πάει υπομονετικά ψάχνοντας να βρει χώρους. Η Πόρτο από τη μεριά της, επίσης συντηρητικά θα προσεγγίσει το αγώνα. Μόνο όταν μάθει πως η Ντιναμό προηγείτε θα αναγκαστεί να παίξει φουλ επίθεση. Κάτι η κακή εικόνα της φετινής Τσέλσι, κάτι η κρισιμότητα του αγώνα, δύσκολο να επιλέξεις σημείο εξαρχής. Ίσως μια καλή επιλογή να είναι το Χ στο ημίχρονο με 2.10. Ψωμί θα έχει στο Live, και όταν προηγηθεί η Ντιναμό, εκεί η Πόρτο θα είναι αναγκασμένη να βγεί μπροστά και τότε θα δούμε "πόσα απίδια βάζει ο σάκος" και για τους δυο. Κλασικό παιχνίδι για το Live, Pre Game, ίσως τα 2-3 γκολ (1.97) στο σύνολο τερματων να είναι μια καλή επιλογή. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ είναι το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, και οι Ουκρανοί μόνο αν αυτοκτονήσουν θα μείνουν εκτός συνέχειας. Η Μακάμπι παντελώς ανίσχυρη όπως έδειξε σε όλα τα πιαχνίδια της, έχοντας σκοράρει μάλιστα μόνο μια φορά. Η επιλογή του άσου (1.18) δεν είναι και καμιά ευκαιρία, οπότε ίσως κοιτάξω προς το No Goal (1.60) αφού η Μακάμπι δε σκοράρει ούτε με αίτηση. Σα δεύτερη επιλογή τα 4-6 γκολ στο 2.50, αν η Ντιναμό θελήσει να "γιορτάσει" την πρόκρισή της.


Στον 8ο όμιλο, έχουμε τη Ζενίτ να έχει περάσει ήδη και τις Γάνδη και Βαλένθια να ψάχνουν για το δεύτερο εισητήριο. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΥΩΝ το πρώτο παιχνίδι. Περιμένω άσο (1.40) από τη Βαλένθια απέναντι στην παντελώς αδιάφορη Λυών που λογικά θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Υπό άλλες συνθήκες δεν παιζόταν αυτός ο άσος σε τέτοια απόδοση. Όμως για να προκριθεί η Βαλένθια δεν της αρκεί η δική της νίκη. Θέλει ισοπαλία ή ήττα των Βέλγων στον αγώνα ΓΑΝΔΗ - ΖΕΝΙΤ. Η Γάνδη με δυο νίκες στα τελευταία παιχνίδια μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης, έχοντας την τύχη της αποκλειστικά στα δικά της χέρια. Νίκη σήμερα και γράφει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ως σήμερα. Βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμάμε καθόλου τους Ρώσους που πέρασαν τον όμιλο περίπατο. Έχουν κι αυτοί από την μεριά τους το δικό τους κίνητρο. Να γίνουν η μοναδική ομάδα που θα περάσει φέτος με το απόλυτο: 6 νίκες! Ότι δεν κατάφεραν δηλαδή η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Ρεάλ να το κάνει η Ζενίτ. Καμιά φορά ο ενθουσιασμός γυρνάει μπούμερανγκ και απέναντι στην απειρία της Γάνδης, εγώ θα πάω με το διπλό του 3.25 και το κίνητρο και ανωτερώτητα της ρωσικής ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου