Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Σε σκοτώνει το Χ; Draw No Bet!

Πολλές φορές μεταξύ δύο οπαδών αντιπάλων ομάδων ειπώθηκε: «Πάμε στοίχημα, εγώ παίρνω το διπλό, εσύ τον άσσο. Αν βγει Χ δεν κερδίζει κανείς». Σκεφτήκατε ποτέ αν μπορείτε αυτό να το επιδιώξετε με αντίπαλο τους Bookmakers; Κι όμως μπορείτε!

Είναι ένας τρόπος στοιχήματος που αρκετοί ακολουθούν πιστά. Π.χ. ο Ολυμπιακός θα παίξει στην έδρα του Παναιτωλικού με αρκετές ελλείψεις και μετά από μία δύσκολη Τετάρτη που είχε αγώνα για το Champions League. Εσείς ενθουσιασμένοι και πιστεύετε ότι "θα σπάσει το διπλό" και δίνετε πολλές πιθανότητες στον άσσο. Όντας ελκυστικό το 5.00 του άσσου, βάζετε τα χρήματα σας υπέρ του Παναιτωλικού. Τελικά το παιχνίδι έρχεται 0-0, το διπλό σπάει και εσείς που είχατε την σωστή έμπνευση, βγήκατε χαμένοι!

Τα λεφτά σας θα τα παίρνατε πίσω απλά παίζοντας, το ποσό που παίξατε στον άσσο προς την απόδοση της ισοπαλίας, στην ισοπαλία. Δηλαδή παίξατε για παράδειγμα 20 ευρώ στον Παναιτωλικό και η ισοπαλία είχε απόδοση 3.30. Έπρεπε να παίξετε 20 / 3.3 = 6 ευρώ στην ισοπαλία και τα υπόλοιπα 14 στον άσσο.

Αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού είναι ευρέως διαδεδομένος στο διαδύκτιο, με την ονομασία Draw No Bet (Ισοπαλία Όχι Στοίχημα) και οι αποδόσεις είναι υπολογισμένες έτσι ώστε από αυτές να κρατάν οι εταιρείες τα χρήματα που εσείς θα ποντάρατε στο Χ για κάλυψη.

Για παράδειγμα αντί να παίξετε τα δύο στοιχήματα ξεχωριστά (14 ευρώ στον Άσσο με 5.00 απόδοση και 6 ευρώ στο Χ με 3.30), ο Bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το συγκεκριμένο στοίχημα με καθορισμένη απόδοση, στην προκειμένη περίπτωση 3.50 το Άσσο Draw No Bet (1 DNB). Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα μιας και 14x5=70=20x3.50.

Αν δεν καταλάβατε κάτι ή θέλετε περαιτέρω βοήθεια, η ομάδα του σάιτ είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή! Είτε μέσω του Live Chat (δεξιά του σάιτ), είτε μέσω e-mail στο Support@Betarades.gr.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου