Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

O θρύλος της πάλης Bret 'Hit Man' Hart, δίνει μάχη με τον καρκίνο

Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο Bret "Hit Man" Hart, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Γιατί αποφάσισε να βγει δημόσια και να μιλήσει γι' αυτό 


Ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία του WWE, ο Bret "Hit Man" Hart αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

"Με δισταγμό και φόβο, ανακοινώνω ότι δίνω μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Τις επόμενες μέρες θα υποβληθώ σε εγχείρηση με την ελπίδα να τον κερδίσω για πάντα", έγραψε στο Facebook, υποσχόμενος στους οπαδούς του ότι θα παλέψει για να μείνει ζωντανός.

Ο Bret Hart, θέλει με τη συγκεκριμένη ανάρτηση να στείλει το μήνυμα σε όλους τους άνδρες, ότι ο καρκίνος του προστάτη μπορεί να νικηθεί.



O Bret Hart, υπήρξε θρύλος της αμερικανικής πάλης, 5 φορές πρωταθλητής WWE και μέλος μιας από τις σημαντικότερες Tag Team, της Hart Foundation. Είχε μπει στο Hall of Fame το 2006 και συνήθιζε να λέει ότι "είναι ο καλύτερος που υπήρξε, ο καλύτερος που υπάρχει και ο καλύτερος που θα υπάρξει ποτέ".




Ήταν πρωταγωνιστής μιας υπόθεσης, που ξεπέρασε τα όρια του WWE, όταν το 1997 ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, του "έκλεψε" τον τίτλο, σε συνεργασία με τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ενώ υπήρχε πολυετές συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης του (τότε) World Wrestling Federation, Vince Mcmahon, άρχισε να προβληματίζεται σχετικά με τον Bret Hart, επειδή η εταιρεία περνούσε κρίση στα οικονομικά της και δεν μπορούσε να αντέξει το συμβόλαιο του. Ο Vince Mcmahon του πρότεινε να σκεφτεί να υπογράψει με την ανταγωνιστική εταιρεία πάλης WCW. Πράγματι ο Hit Man ετοιμάστηκε να μετακομίσει. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Ήταν πρωταθλητής στο WWE.

Ο τελευταίος αγώνας του Bret Hart ήταν ενάντια στον Shawn Michaels, που ήταν εχθρός του και στην πραγματικότητα και διεξήχθη στο Survivor Series τον Νοέμβριο του 1997 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Ο Bret Hart, είχε δικαίωμα μέσα στο συμβόλαιο του, που του επέτρεπε να διαπραγματεύεται για το αποτέλεσμα των αγώνων του. Πριν το σόου είχε πει στον Vince Mcmahon πως δεν ήθελε να χάσει τον τίτλο του μέσα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Καναδά, από τον αντίζηλο του.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Vince Mcmahon πήρε τον νόμο στα χέρια του και έδωσε την νίκη στον Michaels. Ο Bret Hart αποχώρησε βρίζοντας και φτύνοντας τον Vince Mcmahon, ενώ υπήρξαν διάφορα επεισόδια στα παρασκήνια. Το περιστατικό αυτό έγινε γνωστό ως το Montreal Screwjob και παραμένει ως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες ιστορίες του αθλήματος.




Vince Mcmahon και Bret Hart, έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου 13 χρόνια μετά, όταν ο Hit Man επέστρεψε στο WWE και αγωνίστηκε στη Wrestlemania του 2010, απέναντι στον ιδιοκτήτη του WWE, τον οποίο και νίκησε, τιμωρώντας τον με 13 χτυπήματα με καρέκλα, μετά το ματς.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου