Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ελεύθερο πουλί ο «Big Mac»...

Από την Πέμπτη, ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ελεύθερος. Υστερα από τέσσερα χρόνια και δυο μήνες, ο Big Mac που πλήρωσε και με το παραπάνω το βαρύ τίμημα των στημένων αγώνων, όσο κανένας άλλος, κυκλοφορεί και πάλι ανάμεσά μας.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας και παράγοντας του ποδσφαίρου σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Καβάλα, είχε φυλακιστεί τον Ιούνιο του 2011 για τα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου κι όπως αναφέρει κι ο Κώστας Καίσαρης στην στήλη του στο Goal: «...ξαναλέµε ότι είναι ο µοναδικός που πλήρωσε. Eνώ, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, έχουν κάνει τα ίδια κι ακόµα χειρότερα. Eιδικά στην AEK».

Στο παρακάτω απόσπασμα από την στήλη του, ο Καίσαρης μας δίνει το στίγμα του Big Mac: «O Mάκης ήταν ο πλέον αξιοπρεπής κρατούµενος. Δεν υπάρχει δεύτερος. Mοναδική περίπτωση. Kουβέντα δεν βγήκε από το στόµα του. Tίποτα. Oύτε διαµαρτυρήθηκε ούτε κλάφτηκε ούτε έριξε τίποτα σπόντες. Tίποτα. Aξιοπρεπής στον απόλυτο βαθµό. Στο 100%. Oχι συνέντευξη δεν έδωσε σε ραδιόφωνο ή εφηµερίδα, δεν µίλησε σε άνθρωπο. Δεν είπε ούτε µια λέξη. Δεν έκανε το προσωπικό του θέµα δηµόσιο θέαµα. Tράβηξε τον ανήφορό του σιωπηλός. Oύτε µε πολιτικούς τα έβαλε ούτε µε δηµοσιογράφους ούτε µε παράγοντες του ποδοσφαίρου. Tίποτα. Tουµπεκής.

O,τι είχε το κράτησε για πάρτη του. Oπως αρµόζει στους άντρες. Kαι γι' αυτό ακριβώς δεν θα ακούσεις κακή κουβέντα γι' αυτόν. Δεν υπάρχει άνθρωπος της πιάτσας, άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που να έχει να πει κάτι για τον Mάκη. Oύτε ένας. Oλοι τον σέβονται. Eπειδή, όπως είπαµε, είναι άντρας. Oταν λέει ναι είναι «ναι» κι όταν λέει όχι είναι «όχι». Kι ένα τελευταίο. Δεν ήταν ένας και δυο οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Kορυδαλλό. Oλοι έχουν να λένε για το πόσο τους πρόσεξε και τους φρόντισε ο Mάκης».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου