Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Καμπάλα, Μπρόντμπι και Φενέρμπαχτσε!

ΓΙΑ ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ


Κλήρωσε για τα play off του Europa League (20 και 27/8). Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, ο ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι από την Δανία και ο Ατρόμητος με την τούρκικη Φενέρμπαχτσε!


Οι «πράσινοι» μάλλον θα πρέπει να χαμογελούν με την αντίπαλο που τους «έτυχε», αφού βέβαια ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την Μπριζ. Η Καμπάλα, που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Απόλλωνα Λεμεσού, φυσικά δεν... τρομάζει τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό. Πρώτο ματς στη Λεωφόρο στις 20 του μήνα.

Ο «δικέφαλος» θα παίξει πρώτα στην Τούμπα, με τον επαναληπτικό να γίνεται μία εβδομάδα αργότερα στην Δανία. Η Μπρόντμπι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και έχει αποκλείσει ως τώρα την Γιούβενες (Σαν Μαρίνο), την Μπερόε (Βουλγαρία) και την Ομόνοια (Κύπρος).

Ο Ατρόμητος, που χθες πήρε ιστορική πρόκριση, ήταν στους ανίσχυρους και θα «έπεφτε» με δυνατή ομάδα, όπως είναι η Φενέρ του πρώην «ερυθρόλευκου» Βίτορ Περέιρα. Οι Τούρκοι αποκλείστηκαν στα προκριματικά του Champions League από την Σαχτάρ, απογοητεύοντας τους οπαδούς τους. Δεν έπαιζε ωστόσο το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Φαν Πέρσι που ίσως κάνει ντεμπούτο στο ματς του Περιστερίου.



ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Άλταχ - Μπελενένσες
Στεάουα Βουκουρεστίου - Ρόζενμποργκ
Βικτόρια Πλζεν - Βοϊβοντίνα
Γιάμπλονετς - Άγιαξ
Μόλντερ - Σταντάρ Λιέγης
Ζίλινα - Μπιλμπάο
Ζόρια Λούχανσκ - Λέγκια Βαρσοβίας
Μιλσάμι Ορχέι - Σεντ Ετιέν
Γιανγκ Μπόις - Καραμπάγκ
ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι
Μπορντό - Καϊράτ
Ντιναμό Μινσκ - Σάλτσμπουργκ
Σλόβαν Λίμπερετς - Χάιντουκ Σπλιτ
Παναθηναϊκός - Καμπάλα
Άστρα Γκιούργκιου - Άλκμααρ
Κράσνονταρ - Ελσίνκι
Λεχ Πόζναν - Βιντεότον
Ραμποτνίσκι - Ρούμπιν Καζάν
Ατρόμητος - Φενέρμπαχτσε
Σαουθάμπτον - Μίντιλαντ
Οντ Γκρέλαντ - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Τουν - Σπάρτα Πράγας




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου