Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Super Cup Ευρώπης: Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη για το 40ό τρόπαιο

Το πρώτο μεγάλο ματς της περιόδου 2015/2016 θα διεξαχθεί απόψε στην Τιφλίδα (21:45), με τις Μπαρτσελόνα και Σεβίλη να διεκδικούν το 40ό τρόπαιο του Super Cup Ευρώπης.

Οι δύο ομάδες μπορεί να βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας τους, καθώς το ισπανικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» περιμένουν να δουν όμορφο θέαμα από τους πρωταθλητές Ευρώπης και τους κατόχους του Europa League.

Στο ερώτημα «εάν υπάρχει φαβορί;» η απάντηση είναι ότι υπάρχει και είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, που προέρχονται από το «τρεμπλ» και θέλουν να πανηγυρίσουν τον 4ο τίτλο τους εντός του 2015, έχουν τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά, ωστόσο, κανείς δεν θα πρέπει να «ξεγράψει» το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι, που θα επιδιώξει να σηκώσει την… κούπα για 2η φορά στην ιστορία του, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πέρυσι το καλοκαίρι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νεϊμάρ θα είναι ο μεγάλος απών από την ενδεκάδα της «Μπάρτσα», καθώς και το σπουδαίο απόκτημα της ομάδας στην καλοκαιρινή περίοδο, Αρντά Τουράν. Επίσης θα απουσιάσουν και οι τραυματίες, Ζόρντι Αλμπα και Ντάγκλας. Οι Ανδαλουσιάνοι από την πλευρά τους δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους τραυματίες, Παρέχα και Καρίκο.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο 36χρονος Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου