Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Champions League: Τυχερός της κλήρωσης ο ΑΠΟΕΛ

Τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League έχει ο ΑΠΟΕΛ, που κληρώθηκε με την Αστάνα από το Καζακστάν στο πλαίσιο των play off της διοργάνωσης.

Ήταν το πρώτο ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα, η οποία έβγαλε μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό ανάμεσα στη Λάτσιο και στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και το Βαλένθια-Μονακό. Τυχερή της κλήρωσης ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στο δρόμο προς τους ομίλους θα βρει την Κλαμπ Μπριζ, που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό.

Τα ζευγάρια αναλυτικά όπως προέκυψαν από την κλήρωση των play off του Champions League που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας έχουν ως εξής:



ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Αστάνα (Καζακστάν)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Σκεντέρμπεου (Αλβανία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σέλτικ (Σκοτία)-Μάλμε (Σουηδία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)


ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Λάτσιο (Ιταλία)-Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Μπριζ (Βέλγιο)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Ραπίντ Βιένης (Αυστρία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Βαλένθια (Ισπανία)-Μονακό (Γαλλία)


Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 18/19 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 25-26/8. Οι νικητές των δέκα ζευγαριών παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων του Champions League, όπου ήδη έχουν προκριθεί απευθείας 22 ομάδες.

Πρόκειται για τις Μπαρτσελόνα (κάτοχος του τροπαίου), Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αϊντχόφεν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλη, Λιόν, Ντιναμό Κιέβου, Ολυμπιακός, Γαλατασαράι, Ρόμα, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ και Γάνδη.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου