Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Επιστροφή με βραδυνή δυάδα...

Βραδιά επιστροφής η σημερινή...

Επιστροφή εκδρομέων από τις καλοκαιρινές διακοπές, επιστροφή των μεγάλων πρωταθλημάτων στην ποδοσφαιρική ζωή μας, επιστροφή της super λίγκας στο ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο της Ελλάδας, επιστροφή της Α.Ε.Κ. και του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία, επιστροφή και για εμάς ύστερα από πολύ καιρό.

Η αλήθεια είναι πως δε λείψαμε και ποτέ απλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν ανεβάσαμε ποτέ κείμενα με προβλέψεις και με στοιχήματα που παίξαμε. Περιοριστήκαμε μόνο σε κάποιες ενημερώσεις και ειδήσεις επικαιρότητας. Ας ελπίσουμε πως η νέα σεζόν θα μας βρει πιο ενεργούς.

Πάμε στο δια ταύτα. Στη σημερινή μας πρόταση. Με δυάδα έχω για σήμερα με συνολική απόδοση 2.14. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Ζητούμενο φυσικά το κέρδος, αλλά και να τονωθεί το ηθικό μας εν όψει της νέας σεζόν.

ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στο άσο του 1.46 η πρώτη επιλογή. Με τους οπαδούς του δικέφαλου να έχουν στήσει πάρτι για την επιστροφή, στηρίζω και περιμένω κι από τους παίκτες να κάνουν το καθήκον τους.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Τη Λας Πάλμας τη ακολουθούσαμε πέρσι στοιχηματικά στο πρωτάθλημα της Σεκούντα και μας δικαίωσε. Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Περιμένω σοβαρότητα από την Ατλέτικο και να ξεκινήσει με νίκη στην πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της τη νεοφώτιστη Λας Πάλμας. Ευκολα ή δύσκολα αναμένω τον άσο του 1.47.


Και μιας και ξεκινά το νέο πρωτάθλημα ας ρίξουμε καμιά ματιά σε ένα αφιέρωμα: Super League 2015-16: Ο απόλυτος οδηγός



Αυτά τα λίγα για σήμερα...

Καλή σεζόν και καλά στοιχήματα σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου