Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Προτάσεις: Πέμπτη 14/1/2016

Γειά χαρά σε όλους!

Είχα καιρό να γράψω προτάσεις για το στοίχημα και σήμερα που βρήκα χρόνο είπα να το κάνω. Μπορεί να μην ήταν συχνή η επικοινωνία μας το τελευταίο διάστημα, όμως τουλάχιστον φρόντιζα να να ανεβάζω τα BET OF THE DAY και τα BET BOMBS, ώστε να υπάρχει μια μικρή, έστω, ενημέρωση, αλλά και για το αρχείο μας.

Στοιχηματικά, καλά μας μπήκε ο νέος χρόνος. Τόσο σε μεμονωμένες προτάσεις, όσο και στο live. Το θέμα όμως είναι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και το ταμείο να παραμείνει με θετικό πρόσημο. Όπως έχουμε ξαναπεί, υπομονή και καθαρό μυαλό χρειάζεται.

Στο εξής θα προσπαθήσω για συχνότερη, αν όχι καθημερινή ενημέρωση. Και μην ξεχνάτε για ότι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: newbetorder@gmail.com


Πάμε τώρα στα σημερινά...

Φτωχό το κουπόνι της Πέμπτης, αλλά έχει κάποια παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθεί κανείς.


Κύπελλο Ελλάδας :

Π.Α.Ο.Κ - ΚΑΛΛΟΝΗ: Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο δικέφαλος στο πρώτο παιχνίδι, όμως αυτό δεν του απαγορεύει την πρόκριση. Σαφώς ανώτερος από την ομάδα της Λέσβου, έχει τον πρώτο λόγο για την ανατροπή. Ο άσος (1.18) μπορεί να μπει μόνο ως συμπλήρωμα σε παρολί. Από κει και πέρα πιθανό το over στο 1.44 αλλά και το combo 1 & Over 2,5 με 1.62.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα με το διπλό (1-2) στους Ζωσημάδες και σήμερα καλούνται να ολοκληρώσουν το έργο τους. Άδεια και πάλι η Λεωφόρος, αλλά αυτό δε δείχνει να επηρεάζει την ομάδα του Στραματσιόνι. Ίσως και καλύτερα, αφού ψάχνει να βρει την ηρεμία της. Θα κρατήσουμε κι εδώ τον άσο (1.40) για το παρολί μας και σε μονό θα παίξουμε το 1 & Over 1,5 με 1.75. Σε καλή απόδοση και το over 2,5 (1.97) που το κρατάμε σα δεύτερη επιλογή.


Κύπελλο Ισπανίας:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 1-1 είχε τελειώσει ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς. Εννοείται πως το προβάδισμα το διατηρούν οι γηπεδούχοι και με το 1.29 του άσου θα κλείσουμε το παρολί μας. Το 1.53 για το συνδυασμό 1 & Over 1,5 είναι στα πλάνα μας, καθώς επίσης και το over 2,5 (1.83) που έχει πολύ καιρό να βγάλει η Ατλέτικο.

Με αυτά τα τρία παιχνίδια θα κινηθούμε σήμερα. Τριάδα με τους άσους και σε δυάδες και μονά τα over και τα combo. Φυσικά θα παρακολουθήσουμε και στο live και αν αξίζει κάτι θα μπούμε.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ίσως να αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα ο άσος (2.30) της ΜΙΛΓΟΥΟΛ επί της ΟΞΦΟΡΝΤ για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.



Αυτά προς το παρόν. Μείνετε συντονισμένοι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου