Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Powerball… mania στις ΗΠΑ: Στα 800 εκατομμύρια δολάρια το τζακπότ

Το ποσό του τζακπότ της λοταρίας Powerball, που είχε ήδη καταγράψει ρεκόρ όλων των εποχών, αυξήθηκε κι άλλο σήμερα, φτάνοντας περίπου τα 800 εκατομμύρια δολάρια και προκαλώντας φρενίτιδα!

Το Powerball, που παίζεται σε 44 Πολιτείες των ΗΠΑ, την πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και δύο αμερικανικά εδάφη, είχε φτάσει σχεδόν τα 700 εκατομμύρια την Πέμπτη, μετά την κλήρωση της προηγούμενης ημέρας, στην οποία και πάλι δεν βρέθηκε νικητής.

Εκπρόσωποι της εταιρείας Multi-State Lottery Association, που διαχειρίζεται το παιχνίδι, αλλά και καταστηματάρχες που διαθέτουν λαχνούς, είπαν ότι οι πωλήσεις αυξάνονται διαρκώς, όσο μεγαλώνει το ποσό που θα μοιραστεί στην αυριανή κλήρωση.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε νικητής στο Powerball ήταν τον Νοέμβριο, όταν ένας τυχερός από το Τενεσί κέρδισε 144,1 εκατομμύρια. Πέρσι είχαν σημειωθεί άλλα δύο μεγάλα τζακπότ, το Φεβρουάριο (564,1 εκατομμύρια) και τον Σεπτέμβριο (310,5 εκατ.).

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει τέλος να σημειωθεί πως αν βρεθεί ένας νικητής αύριο (9/1), δεν θα λάβει 800 εκατομμύρια, αλλά μόνο 496, εφόσον επιλέξει να του καταβληθεί το ποσό άμεσα και όχι σε 29 ετήσιες δόσεις.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου