Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Και επίσημα τέλος ο Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν!

Το βράδυ της Δευτέρας γράφτηκε και επίσημα ο επίλογος του Ράφα Μπενίτεθ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Ράφα Μπενίτεθ, απόφαση που πάρθηκε στην έκταση σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (4/1). Κάτι αναμενόμενο, αφού νωρίτερα της ανακοίνωσης προηγήθηκαν ρεπορτάζ από τα ισπανικά Μέσα που αποκάλυπταν την οριστική απόφαση του μαδριλένικου συλλόγου. Αναλαμβάνει επίσημα ο Ζινεντίν Ζιντάν.

"Το συμβούλιο πήρε μια δύσκολη απόφαση, ειδικά για εμένα, να απολύσει τον Ράφα Μπενίτεθ, έναν εξαιρετικό επαγγελματία και εξαίρετο άνθρωπο", δήλωσε αρχικά για την απόλυση του Μπενίτεθ ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όσο για τον διάδοχο του Ισπανού, Ζινεντίν Ζιντάν, είπε: "Είμαι πολύ περήφανος γιατί ξέρω ότι για σένα (σ.σ απευθυνόμενος στον Ζιντάν) η λέξη "αδύνατο" δεν υπάρχει".


Από την πλευρά του ο "Ζιζού" δήλωσε: "Είναι μια σημαντική ημέρα για μένα. Είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος τώρα από την ημέρα που υπέγραψα ως παίκτης. Θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό έτσι ώστε όλα να πάνε καλά".
Το χρονικό της απόλυσης

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μπενίτεθ ήταν η ισοπαλία της Ρεάλ με τη Βαλένθια (2-2) το βράδυ της Κυριακής (3/1), ωστόσο τα πράγματα για τον Ισπανό δεν ήταν ποτέ εύκολα στη Μαδρίτη.

Οι "μερένγκες" κέρδισαν πέντε από τα έξι παιχνίδια τους στους ομίλους του Champions League, ωστόσο γνώρισαν ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Copa del Rey εξαιτίας της χρησιμοποίησης του Ντένις Τσερίσεβ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Κάντιθ. Επιπλέον, οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν τον Νοέμβριο τόσο από την Σεβίλλη, όσο και από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, η ήττα από την "αιώνια" αντίπαλο ήταν βαριά, αφού οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν με 4-0 μέσα στη Μαδρίτη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου