Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Football League: Προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον δρόμο που χάραξε ο Εργοτέλης θα ακολουθήσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα για να βρεθεί κάποια λύση, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Το ποσό των 15.000 που συγκεντρώθηκε από τις κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου δεν ήταν αρκετό για να πείσει τους ποδοσφαιριστές να παρατείνουν την υπομονή τους, οπότε ο δρόμος ήταν ένας και μοναδικός: Η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Οι Δημήτρης Αρβανίτης και Σταμάτης Καρράς προχώρησαν στην κατάθεση προσφυγών όλων των δελτίων και αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για τη ματαίωση του αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα, μιας και το ποσό που απαιτείται είναι περίπου 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία. Η προσωρινή διοίκηση που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο έχει ήδη αποχωρήσει χωρίς να καταβάλλει τις δόσεις του Δεκεμβρίου.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου