Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο Δώνης χαρακτήρισε μπ... το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάλπικο τον τίτλο της ΑΕΚ

Μπ... χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το εληνικό κράτος που το ανέχεται. Ο προπονητής του Ατρομήτου χαρακτήρισε παρωδία τον τελικό και υποστήριξε κάλπικο τον τίτλο της ΑΕΚ.

Ειδικότερα ο Γιώργος Δώνης δήλωσε για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Νομίζω πρέπει να πείτε όλοι εσείς τι έγινε. Ο τελικός ήταν παρωδία. Στημένο και σκηνοθετημένο έργο ήταν αυτό σήμερα. Καταρχάς είναι αθλιότητα να τρώνε ξύλο οι παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να τρώμε ξύλο. Το ελληνικό κράτος και το ποδόσφαιρό μας είναι ένα μπουρδέλο. Πρέπει να σώσουν οικογένειες που σημάδευαν με πιστόλια. Όλα είναι μια αθλιότητα» είπε αρχικά.

Και εμφανώς εκνευρισμένος συνέχισε: «Όταν μένεις πίσω με γκολ οφ σάιντ τότε η ΑΕΚ κέρδισε έναν κάλπικο τίτλο».

Για ματς παρωδία έκανε λόγο, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, που τόνισε ότι «η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει το Κύπελλο και το πήρε».

«Ηταν ένα ματς παρωδία, το ελληνικό ποδόσφαριο γύρισε 130 χρόνια πίσω, η ΑΕΚ το πήρε γιατί έπρεπε να το πάρει. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί είμαι πολύ φορτισμένος. Είδατε τι έγινε, είδατε σε τι περιβάλλον παίξαμε. Οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες. Όπως σας είπα, η ΑΕΚ έπρεπε να το πάρει και το πήρε...», είπε ο Γιώργος Σπανός και εν συνέχεια μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σταύρο Αδαμίδη με τον οποίο είχε επεισόδιο στα επίσημα: «Λυπάμαι ότι αυτή η μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΚ, έχει τέτοιους ανθρώπους που την έχουν καταντήσει τόσο μικρή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου