Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Nova vs Conn-X TV Sport...

Το Novasports 6 είχε φανατικούς τηλεθεατές (απ' τους συνδρομητές της Nova) και κατά γενική ομολογία γινόταν πολύ καλή δουλειά.

Όπως γράψαμε χθες, το κανάλι της Nova σταμάτησε την λειτουργία του όπως το είχαμε συνηθίσει και θα μεταδίδει μόνο μουσική και θα προβάλλει κάρτες.

Η απόφαση της Nova εικάζεται πως αφορά οικονομικούς λόγους, αλλά έχει να κάνει στο ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία με την εταιρία ABC που διαχειριζόταν το Novasports 6 απ' το ξεκίνημα της ύπαρξης του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στο συνδρομητικό και την εταιρία γίνονται εδώ και πολύ καιρό και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Η Nova ολοκληρώνει το Σαββατοκύριακο τις μεταδόσεις του τουρνουά τένις Γουίμπλεντον, ενώ κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το Κόπα Αμέρικα, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/7).

Το Κόπα Αμέρικα θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουλίου, ενώ μέσα στο μήνα ξεκινούν τα φιλικά προετοιμασίας που, στην συντριπτική πλειονότητα τους, θα μεταδοθούν απ' το συνδρομητικό.

Την ίδια ώρα, το Conn-X TV Sport του ΟΤΕ έχει τους αγώνες για το αμερικανικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, τα λίγα Γκραν-Πρι της Φόρμουλα 1, τα οποία θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και ...τέλος!

Οι συγκρίσεις ανήκουν σε όλους εσάς, αλλά η στήλη έχει την εντύπωση πως ο ΟΤΕ έπρεπε να είχε προνοήσει, ώστε να έχει στην καλοκαιρινή σεζόν πιο πλούσιο (live) πρόγραμμα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου