Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγή του Νόμου για τον Βοτανικό και επιστροφή στην Λεωφόρο

Την Παρασκευή κατατέθηκε νέα τροπολογία για το γήπεδο στον Βοτανικό ενώ ο Παναθηναϊκός αποκτά το δικαίωμα να τελειώσει τις εργασίες στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Εξέλιξη στο θέμα της "Διπλής Ανάπλασης" και μάλιστα ευνοϊκές για τον Παναθηναϊκό είχαμε το πρωί της Παρασκευής όταν και κατατέθηκε στη Βουλή νέα τροπολογία.

Μια τροπολογία με την οποία έχουμε αλλαγές στο νόμο της κ. Μπιρμπίλη και εξασφαλίζεται ότι δεν θα κατεδαφιστεί το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου εάν δεν ολοκληρωθεί πρώτα το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Για την ακρίβεια από την τροπολογία προβλέπεται ότι από την ημέρα κατά την οποία θα εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεσή του πέντε χρόνια για να μπορέσει να κατασκευάσει το γήπεδο του στον Βοτανικό.

Για να κατεδαφιστεί η ιστορική έδρα του Τριφυλλιού θα πρέπει πρώτα να έχει κατασκευαστεί αλλά και να έχει λειτουργήσει το νέο σπίτι των πράσινων.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν γκρεμίζεται το γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ εάν περάσει το χρονικό περιθώριο των πέντε ετών τότε θα πρέπει να τεθεί το θέμα από την αρχή.



Πράσινο φως και για τις εργασίες

Παράλληλα, μέσα από τη νέα τροπολογία επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό να κάνει τις απαιτούμενες εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι θα μπορούν να επιστρέψουν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" μόλις ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα στις Θύρες 6 και 7. Έτσι, ανάβει το πράσινο φως για μπορέσει το Τριφύλλι να γυρίσει στην ιστορική του έδρα. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου