Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Erick Lindgren σε κέντρο απεξάρτησης από τον τζόγο

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, ο Erick Lindgren ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κοινότητας του πόκερ, όταν και είχε αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς στο WSOP, ενώ σάρωνε στα τραπέζια του πόκερ βγάζοντας πολλά χρήματα.

Παρόλα αυτά, η εικόνα του γνωστού επαγγελματία παίκτη πόκερ χάλασε μετά τα γεγονότα της Μαύρης Παρασκευής όταν και έγιναν πολλές αποκαλύψεις οι οποίες έδειχναν το πραγματικό πρόσωπο του Lindgren. Αυτό ενός ανθρώπου εθισμένου στο τζόγο ο οποίος χρωστούσε πάρα πολλά χρήματα.

Η αρχή έγινε μέσα από το forum 2+2 όταν ο Max "$kill Game" Weinberg αποκάλυψε πως ο Lindgren χρωστούσε χρήματα από αθλητικά στοιχήματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες αποκαλύψεις, όπως ένα τεράστιο χρέος στον Χαράλαμπο Βούλγαρη και πάλι για αθλητικά στοιχήματα αλλά και τα χρήματα που δανείστηκε από το Full Tilt Poker και ξεπερνούσαν τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Ο Lindgren δεν έβγαινε ποτέ να πει τίποτα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bluff Magazine αποκάλυψε πως απέφευγε πολλά τηλεφωνήματα, ενώ έστω και αργά κατάλαβε πως έχει πρόβλημα και αποφάσισε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης από τον τζόγο. Μάλιστα, η συνέντευξη με το Bluff Magazine έγινε όσο ο Lindgren ήταν ακόμα στο κέντρο.

Ο γνωστός επαγγελματίας αποκάλυψε πως τα χρέη του σε ένα σημείο έφταναν τα $10,000,000 και όταν αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα πράγματα στα ίσια, είδε το πόσο δύσκολο ήταν να τα τακτοποιήσει από την στιγμή κιόλας που δεν διέθετε και bankroll για να παίζει πόκερ.

Είχε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε τους λογαριασμούς του σπιτιού του αλλά και τα απαραίτητα για την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να δηλώσει πτώχευση τον περασμένο χρόνο.

«Χρωστούσα χρήματα σε πολλούς και ήταν κάτι που προσπαθούσα να δουλέψω πάνω του αλλά σίγουρα ξέφυγα εκτός ορίων, έκανα μερικά μεγάλα λάθη και πρέπει να το τονίσω αυτό», ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης στο Bluff Magazine.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου