Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Stanleybet: «Ανοίγει ο δρόμος για την άρση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ»

Μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με την αγορά του στοιχήματος στην Ελλάδα, η εταιρία Stanleybet εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγω για δικαίωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«H σημερινή ξεκάθαρη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί δικαίωση για τη Stanleybet, την εταιρεία που πρωτοπόρει στην διεκδίκηση του ανοίγματος της αγοράς του επίγειου αθλητικού στοιχήματος.

Αθήνα 24 Ιανουαρίου 2013- Η Stanleybet καλωσορίζει την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) που σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα εμπρός για την άρση του μονοπωλίου στο επίγειο αθλητικό στοίχημα και προωθεί την εναρμόνιση της ελληνικής αγοράς με τη Συνθήκη της ΕΕ.

Η Stanleybet αισθάνεται εξαιρετικά ικανοποιημένη καθώς η καθαρότητα και σαφήνεια της απόφασης ξεπερνά τις εύλογες προσδοκίες που είχε από την έως τώρα νομολογία του Δ.Ε.Ε και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το μη σύννομο με την Συνθήκη της Ε.Ε του επίγειου μονοπωλίου της ΟΠΑΠ Α.Ε και του ελληνικού νομικού πλαισίου αναφορικά με το αθλητικό στοίχημα. Η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση για τη Stanleybet καθώς πρόκειται για την έκτη νίκη της εταιρείας στο ΔΕΕ και την πρώτη της στην Ελλάδα μετά από σχεδόν δέκα χρόνια επίμονων δικαστικών αγώνων, όντας η πρώτη εταιρεία που υπέβαλλε αίτηση χορήγησης άδειας λειτουργίας το 2004 με στόχο να επενδύσει στην ελληνική αγορά επίγειου αθλητικού στοιχηματισμού.

Η Stanleybet με συστηματικό και συνεπή τρόπο έχει ως στόχο τη λειτουργία και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο επίγειο αθλητικό στοίχημα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο μιας αγοράς ρυθμισμένης, εναρμονισμένης με το Κοινοτικό Δίκαιο, με κανόνες διαφάνειας που θα συμβάλλουν και στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και του παράνομου στοιχηματισμού.

«Η ώρα για ημίμετρα έχει περάσει, είναι καιρός πλέον η Ελληνική Κυβέρνηση να πράξει τα απαραίτητα και να συμμορφωθεί με την απόφαση του Δ.Ε.Ε» τονίζει ο κ. Μαραγκάκης, Επικεφαλής Επικοινωνιών της Stanleybet, συμπληρώνοντας ότι «υπό το φως και των σημερινών εξελίξεων, η Stanleybet θα εξετάσει με προσοχή αλλά και αποφασιστικότητα τις επόμενες κινήσεις της».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου