Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ογδοη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τον Εργοτέλη

Το πιο εύκολο διπλό του στη φετινή Σούπερ Λίγκα πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ισοβαθμούν στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δύο ματς λιγότερα. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπεργκ (31΄) και Ατζαγκούν (40΄).

Το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε μονόλογο του Παναθηναϊκού, που δημιούργησε αρκετές φάσεις και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη στο 22΄, πριν ανοίξει το σκορ με τον Μάρκους Μπεργκ. Στο 31΄ ο Σουηδός πήρε την ασίστ του Βίκτωρα Κλωναρίδη και πλάσαρε τον Σαράνοφ.

Ο γκολκίπερ των Κρητικών τραυματίστηκε λίγο αργότερα και αντικαταστάθηκε από τον Καβουσάκη. Στο 41΄ ο Ατζαγκούν με φαλτσαριστό σουτ από μακρινή απόσταση, έγραψε το 0-2 και έθεσε τα θεμέλια της νίκης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να εκμεταλλλευτεί την κάμψη των φιλοξενούμενων. Εντελώς ακίνδυνη η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, δεν απείλησε και έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το "Παγκρήτιο" με την 8η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης):
Σαράνοφ (37΄λ.τρ. Καβουσάκης), Ρέντζας, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ουλά, Χαλκιαδάκης (67΄ Ολαϊτάν), Σολάρι (57΄ Τζίλας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Δώνης (86΄ Νίνης), Λαγός (80΄ Ντα Σίλβα), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (55΄ Μαυρίας), Μπεργκ, Πέτριτς



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου