Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Όλοι...στον κουβά!

Ο ειδικός συνεργάτης μας επι των στοιχημάτων αναρωτιέται:


Πόσα; Πόσα χρήματα έβγαλαν οι εταιρίες στοιχημάτων από τους αγώνες της Τρίτης στο Champions League; Διότι η έκπληξη δεν ήταν μία, δεν ήταν δύο. Σχεδόν όλοι οι αγώνες έληξαν με αποτέλεσμα που δείχνει στο τζογαδόρο τον δρόμο προς τον κουβά. Θέλετε να τα δούμε μαζί;

Όποιος έπαιξε στοίχημα ξεκινούσε από ένα σίγουρο αποτέλεσμα, τον άσο της Μπαρτσελόνα επί της Ρουμπίν Καζάν. Και ισοπαλία να το έπαιζες, πάλι ρίσκο έπαιρνες, έλεγες ότι κυνηγάς τα πολλά λεφτά. Η λογική τοποθέτηση στο παιχνίδι ήταν άσος και over, δεχόσουν, δηλαδή, ως πιθανότερο το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να φορτώσει με γκολ την Ρουμπίν, μία ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Τελικώς το παιχνίδι μας προέκυψε over, αλλά διπλό. Τραγωδία με απόδοση 5.50 για το διπλό. Πάμε παρακάτω...

Εντάξει, η Λίβερπουλ δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από τη Σάντερλαντ έχασε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έδινες και εύκολα το διπλό στη Λιόν μέσα στο Ανφιλντ. Εκατσε και αυτό. Απίστευτο; Τι να πει κανείς; Απόδοση 4.00 και εδώ, μικρή κατά τη γνώμη μας.

Τρώει η Ρέιντζερς, εντός έδρας, τέσσερα γκολ από την Ουνιρέα; Μια χαρά τα τρώει! Αν το ήξερες η απόδοση που έπαιρνες ήταν, τουλάχιστον, 4.10. Αλλά τόσα και κάτι παραπάνω (4.15) προσέφερε η ισοπαλία που απέσπασε η Δυναμό Κιέβου από την Ιντερ μέσα στο Μιλάνο. Εχει και άλλα: η ισοπαλία της Αλκμααρ με την Αρσεναλ πλήρωσε 4.00. Εντάξει τα διπλά της Φιορεντίνα και της Σεβίλλης δεν ήταν εκπλήξεις, αλλά τα δελτία θα χάλασαν από τους συνδυασμούς με τους άλλους αγώνες. Αν μάλιστα ο Στολτίδης δεν έβαζε το γκολ πριν φύγουν για τα αποδυτήρια, η ισοπαλία στον Πειραιά θα πλήρωνε 4.00 και θα έστελνε περισσότερους Ευρωπαίους (και όχι μόνο, στην Ασία να δείτε τι έγινε) στον κουβά του στοιχήματος.

Αποτέλεσμα: σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε τα λεφτά τους και βλαστημούν τη Βαρκελώνη από τον Γκαουντί μέχρι τον Μέσι. Οι άνθρωποι των εταιριών στοιχημάτων κάνουν πάρτι και στα φόρουμ του δικτύου θα εμφανιστούν καταγγελίες και «πληροφορίες» για στημένα παιχνίδια. Είναι δυνατόν να ισχύουν; Δύσκολο στο Champions League και ακόμα πιο δύσκολο να στηθούν όλα μαζί. Ομως ούτως ή άλλως, ο τζογαδόρος πάντα στημένος θα είναι.

Κουράγιο αδέλφια...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου