Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – αποδόσεις καρμανιόλα;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι χειρότερες από τις αποδόσεις των άλλων εταιρειών και ιδιαίτερα αυτών που δραστηριοποιούνται στο internet. Μια απλή ματιά σε sites Γενικής Σύγκρισης Αποδόσεων όπως το Oxybet και ακόμα περισσότερο σε sites εξειδικευμένης Σύγκρισης Αποδόσεων του κουπονιού του ΟΠΑΠ όπως το sigkrisi.com αρκεί για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το συγκεκριμένο θέμα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.

Για ποιο λόγο οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι τόσο κακές;

1. Το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι offline. Δηλαδή ο ΟΠΑΠ εκδίδει κάποιες αποδόσεις, τις τυπώνει και στην συνέχεια τις μοιράζει στα πρακτορεία για να ενημερωθεί ο παίκτης και να αποφασίσει τι να παίξει. Για να μπορεί κάποια εταιρεία να είναι ανταγωνιστική στις αποδόσεις πρέπει οπωσδήποτε να είναι γρήγορη στις αντιδράσεις και ευέλικτη στις μεταβολές τους. Ο ΟΠΑΠ δεν είναι τίποτα από τα δύο άρα είναι αναγκασμένος να παίζει με χειρότερες αποδόσεις δηλαδή μικρότερο ρίσκο.

2. Ο ΟΠΑΠ είναι μεγάλη εταιρεία, από τις μεγαλύτερες στο είδος του στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ότι στοιχήματα χάσει να τα πληρώσει χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς απρόοπτα. Γι’ αυτόν τον λόγο οι αποδόσεις του πρέπει να είναι συντηρητικές ώστε να είναι μικρό και το αντίστοιχο ρίσκο.
Στον αντίποδα τώρα:

1. Υπάρχουν εταιρείες που είναι μεγάλες και σοβαρές και μπορούν επειδή είναι καλά οργανωμένες να προσφέρουν (πολύ) ανταγωνιστικές αποδόσεις. Όλες οι εταιρείες που παρουσιάζουμε στο stoiximabonus.com (Bet365, Betfair, Betoto, BWIN, Expekt, Gamebookers, Interwetten, Sportingbet, Unibet, ….) είναι σοβαρές, έγκυρες και ρίχνοντας μια ματιά κανείς στα οικονομικά τους στοιχεία (οι περισσότερες είναι εισηγμένες στα κατά τόπους χρηματιστήρια) θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται να κλείσουν σύντομα ;)

2. Οι περισσότερες αν όχι όλες οι online εταιρείες προσφέρουν bonus εγγραφής, το οποίο ανεξάρτητα του λόγου ή του τρόπου είναι ένας πραγματικά ελκυστικός τρόπος προσέγγισης. Στο κάτω-κάτω ένα bonus δώρο μόνο καλοδεχούμενο είναι από τον μέσο παίκτη. (Αναλυτική λίστα των bonus που προσφέρουν οι εταιρείες μπορείτε να δείτε εδώ)

3. Επίσης όλες αν όχι όλες οι online εταιρείες προσφέρουν live στοίχημα. Αυτού του είδους το στοίχημα, για αυτούς που δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα, είναι πολύ πιο γρήγορο και εντυπωσιακό. Για μένα είναι ευχή για τους σοβαρούς παίκτες καθώς με τον κατάλληλο χειρισμό σου δίνει την δυνατότητα να μειώσεις ή να εξαλείψεις το ρίσκο σου.

4. Κράτησα για το τέλος τον σοβαρότερο λόγο να παίξει κανείς στοίχημα online. Τα ελάχιστα αποδεκτά σημεία. Ο ΟΠΑΠ για κάποιο πολύ περίεργο λόγο επιμένει να προσφέρει τα παιχνίδια διαθέσιμα σε δυάδες - τριάδες κτ.λ. και σπάνια μονά αποδεκτά. Όλες μα όλες οι εταιρείες που ξέρω και σίγουρα όλες όσες φιλοξενούμε στους πίνακες μας δέχονται όλους τους αγώνες μονούς. Το αν θα επιλέξει κάποιος παίκτης combo ή κάποιο σύστημα είναι στην αποκλειστική του ευχέρεια και σίγουρα δεν του επιβάλλεται από κανένα.

Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αξίζει περισσότερη ανάλυση και πιθανόν να αναφερθούμε σε αυτό αποκλειστικά σε μελλοντικό άρθρο. Θα κλείσω με μία όχι πολύ αστεία αλλά σίγουρα πολύ χρήσιμη αναφορά ενός φίλου μου στο θέμα: «Αν το μονό είναι επικίνδυνο τα διπλά-τριπλά-... είναι καρμανιόλα.»





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου