Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στους «8» η Σέλτικ

Τη νίκη με 1-0 απέναντι στην μισητή αντίπαλο, Ρέιντζερς πήρε η Σέλτικ και ταυτόχρονα την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας.

Ύστερα από το ισόπαλο 2-2 του «Άιμπροξ» Σέλτικ και Ρέιντζερς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Σέλτικ Παρκ» με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Σκωτίας.

Βέβαια για να γίνει αυτό, χρειάστηκε οι «διαμαρτυρόμενοι» να μείνουν με δέκα παίκτες από το 36’ μετά την αποβολή του Γουίτακερ. Έτσι με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γουίλσον σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, δίνοντας την πρόκριση στην Σέλτικ, που είχε στην ενδεκάδα της τον Γιώργο Σαμαρά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μπουγκέρα δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.




ΣΕΛΤΙΚ: Ζαλούσκα, Ιζαγκουίρ, Μαϊστόροβιτς, Γουίλσον, Μούλγκρου, Μπράουν, Σουνγκ Γεούνγκ, Καγιάλ, Σαμαράς, Κόμονς, Χούπερ

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγορ, Γουέιρ, Πάπατς (51’ Γουίλντε), Φόστερ, Μπουγκέρα, Έντου, Ντέιβις, Γουίτακερ, Μπάρτλεϊ, Φλεκ (46’ Χάτον), Ντιούφ




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου