Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τώρα και σε... dvd!

Σήμερα ίσως γίνουμε... σοφότεροι, σε ό,τι αφορά το κύκλωμα που έχει συσταθεί, ελέγχει και παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρκεί στην εκπομπή «Η Δίκη» του Blue Sky», στην οποία μεταξύ άλλων έχει προαναγγελθεί ότι θα παραστεί και ο Αλέξης Κούγιας, ν' ακουστεί το περιεχόμενο της τρίτης και πιο «καυτής» από τις 20 κασέτες.

Πάντως το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Δευτέρας» σάς αποκαλύπτει σήμερα τον τρόπο δράσης του υποκλοπέα, ο οποίος κατέγραψε τις... κινήσεις των εγκεφάλων της «παράγκας Νο2».

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες, εκείνος ο οποίος είχε αναλάβει -προσωπικά και όχι ύστερα από συντονισμένη πρωτοβουλία των ποδοσφαιρικών αρχών- δράση, έστησε στο Γραφείο του το κέντρο παρακολούθησης όλων των εμπλεκομένων στο σύστημα.

Μάλιστα, όπως βεβαιώνουν κάποιοι που διατείνονται πως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο υποκλοπέας δεν παγίδευε τα τηλέφωνα των ατόμων τα οποία εκτιμούσε πως πρωταγωνιστούσαν στο κύκλωμα, ούτε τους μαγνητοφωνούσε σε κάποιο κασετοφωνάκι, όπως εκτιμούν σχεδόν οι πάντες από τη μέρα που ξέσπασε το «σκάνδαλο» με τις αποκαλύψεις που έγιναν από τον Αλέξη Κούγια, αλλά τους κατέγραφε σε κάμερα! Και μετά, το περιεχόμενό τους το μετέφερε σε cd, προκειμένου να γίνεται πιο εύκολα η διακίνησή τους.

Τέλος, οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι η συνομιλία μίας εκ των δύο κασετών και δη εκείνης που αναφέρεται στον αγώνα Αρη – Παναθηναϊκού έγινε σε χρόνο αρκετά μεταγενέστερο της τέλεσης του αγώνα και όχι την παραμονή του! Ναι, αναφερόμαστε στη συνομιλία η οποία βγήκε στον αέρα την περασμένη Τετάρτη, με τον Αχιλλέα Μπέο, που οι περισσότεροι εκτιμούν ότι μόνον εκείνος θα «πληρώσει το μάρμαρο) να περιγράφει σε (άγνωστο μέχρι τώρα) συνομιλητή του την επιθυμία του να σφυρίξει στο ματς ο Δαλούκας και όχι ο Κάκος.

Βέβαια, ενδέχεται να έχουν γίνει και «παγιδεύσεις» τηλεφώνων. Χθες, μάλιστα, το «Εθνος της Κυριακής» αποκάλυψε ότι ηχογραφημένο απόσπασμα από την 3η κασέτα φέρεται να αποτελεί τηλεφωνική επικοινωνία ενός προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με κορυφαίο θεσμικό ποδοσφαιρικό παράγοντα αμέσως μετά τη λήξη αγώνα της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος έχει αναφερθεί στις δύο πρώτες κασέτες.

Σύμφωνα με το ίδιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής», έξαλλος ο πρόεδρος καταγγέλλει τα λάθη του διαιτητή, ενώ ισχυρίζεται ότι τον έχει «πουλήσει» και κατά το παρελθόν, ζητώντας επίμονά την καρατόμησή του.

Επίσης, το «Εθνος της Κυριακής» αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με τις ρήτρες βίας και διαφάνειας, ο ΟΠΑΠ δύναται να «παγώσει» τη χρηματοδότηση της Σούπερ Λίγκας, έως ότου υπάρξουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και τις υποθέσεις των υποκλοπών.

Η χορηγική συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 προέβλεπε συνολικά έσοδα 34 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 22 εκατ. ευρώ αφορούν στη χορηγία της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ και τα άλλα 12 εκατ. ευρώ συμφωνία του Οργανισμού με τις ΠΑΕ. Οι εκταμιεύσεις, δε, γίνονται ανά δίμηνο, οπότε, αν ληφθεί σχετική απόφαση, θα «παγώσουν» 17 εκατ. ευρώ!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου