Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Πέμπτη 12/1/2012

Καλημέρα σε όλους!


Θα είδατε, φαντάζομαι, τι έγινε στους χθεσινούς αγώνες κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Θρασύβουλου, η Κέρκυρα έβγαλε εκτός τη Δόξα Δράμας και από 'κει και πέρα στα άλλα δυο παιχνίδια κυπέλλου που ήταν στο κουπόνι είχαμε δυο ανεπάντεχα αποτελέσματα.

Ο κακός Παναθηναικός έμεινε έξω από τον Πανιώνιο στη διαδικασία των πέναλτι. Αλλά για μένα μεγαλύτερη έκπληξη μου προξένησε το μεγάλο διπλό του Αστέρα Τρίπολης μέσα στα Γιάννενα και μάλιστα με σκορ 1-4! Να δείτε που η ομάδα της Τρίπολης θα πάρει τα πάνω και στους αγώνες πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, αυτό που ξεχώρισε ήταν φυσικά η σπουδαία νίκη της Λίβερπουλ (0-1) στο Μάντσεστερ επί της Σίτι, δείχνοντας για μια ακόμη φορά, πως όσα προβλήματα κι αν κουβαλάει, αυτή η ομάδα παραμένει πραγματικά μεγάλη και με βαριά φανέλα.


Σήμερα το κουπόνι μας συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Αγώνες κυπέλλου και πάλι. Σχεδόν ένας από κάθε χώρα, αλλά θα επιμείνω στο no bet που ξεκίνησα για το μεσοβδόμαδο κουπόνι. Οι επιλογές και πάλι ενδεικτικές.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ                              Χ2   3.00/3.00
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ     over  1.65
ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ                                over  1.70
AΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΟΛΙΒΕΙΡΕΝΣΕ                  over  1.85
ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ         2-3 γκολ   2.20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου