Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τίτλοι τέλους για τον Χαλκ Χόγκαν λόγω ρατσιστικών σχολίων

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ


Τις τελευταίες 12 ώρες η επίσημη σελίδα, το κατάστημα αλλά και το hall of fame του WWE, έχει αποσύρει όλα τα είδη αλλά και τις αναφορές στο όνομα του «θρύλου» του είδους Χαλκ Χόγκαν.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Rolling Stone ο διάσημος και εδώ και μία δεκαετία Hall of famer Hulk Hogan προχώρησε σε ρατσιστικά σχόλια.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα ο λόγος είναι μία συνέντευξη του Hogan από το 2012 που κυκλοφόρησε στο internet αυτές τις μέρες και σε αυτή ακούγεται ο 62χρονος παλαιστής να χρησιμοποιεί πάρα πολλές φορές τη ρατσιστική λέξη «nigger» .Αν και είναι προφανές ότι η λέξη χρησιμοποιείται από τον Χόγκαν όχι προσβλητικά αλλά στο πλαίσιο μιας περιγραφής της κόντρας που είχε με τον Booker T στα τέλη της δεκαετίας του 90, το WWE δεν θέλει με κανένα τρόπο να συνδεθεί με ρατσιστικές αναφορές.




Οι αντιδράσεις του κοινού στα social media ήταν εξαιρετικά μεγάλες και έντονες και ανάγκασαν την εποπτική αρχή της διοργάνωσης να προβεί σε διαγραφή του «εμβληματικού» Χαλκ Χόγκαν.

Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το περιστατικό και τις εξελίξεις έχει μόνο προχωρήσει σε μία ανάρτηση στο twitter στην οποία ενδεικτικά αναφέρει : «Στην καταιγίδα, αφήνω το έλεγχο, ο Θεός και το σύμπαν θα με φέρουν εκεί που θέλουν, αγάπη».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου