Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Παρασκευής 11/12/2015

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες πέρασαν, μάθαμε τις ομάδες που θα συνεχίσουν και περιμένουμε την κλήρωση στις 14 του μήνα.  Όσο αφορά το Σ-Κ που έρχεται, πιθανότατα να κρύβει παγίδες, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, ύστερα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, γι'αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Ας δούμε τι έχουμε επιλέξει από το σημερινό πρόγραμμα.


ΜΑΪΝΤΖ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, όμως η ομάδα της Στουτγάρδης καίγεται για βαθμούς. Ίσως δω τον άσο στο live, προς το παρόν μένω στο Over 2,5 με αποδόση 1.62.

Στη Β' Γερμανίας θα ρισκάρω με τον άσο της ΜΟΝΑΧΟ 1860 επί της ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ στο 2.40, γνωρίζοντας τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Άσο (1.90) θα βάλω και στον αγώνα ΜΠΟΧΟΥΜ -ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ μιας και θεωρώ πως οι γηπεδούχοι ένα μικρό προβάδισμα το διατηρούν.

Στην Τουρκία έχουμε το παιχνίδι ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΟΣΜΑΛΙΣΠΟΡ. Επειδή έτυχε να δω τον αγώνα της Μπούρσα με τη Γαλατά (0-3), οφείλω να πω πως η εικόνα της δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό σκορ.  Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι σήμερα λέω να της δώσω μια ευκαιρία. Άσος στο 2.30.


Γαλλία: ΡΕΝ - ΚΑΕΝ είναι το παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας που είναι στο κουπόνι. Δύσκολο ματς. Η Καέν έχει αφήσει καλά δείγματα φέτος, ενώ και η Ρεν είναι σκληρό καρύδι ειδικά στην έδρα της. Θα τολμήσω να πάω με τον άσο του 2.40 είτε σε μονό, είτε σε δελτίο με ζητούμενα.

Στη Β ' Γαλλίας με δυσκολία κράτησα δύο σημεία και αυτά με επιφύλαξη. Γενικώς δύσκολη αγωνιστική. Στο ΝΙΜ - ΧΑΒΡΗ θα ρισκάρω στο διπλό του 2.95, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι πιο δεμένη ομάδα και έχει τη δυνατότητα να πάρει το αποτέλεσμα από τη Νιμ των πολλών προβλημάτων. Δεύτερο παιχνίδι είναι το ΑΖΑΞΙΟ - ΚΡΕΤΕΪΓ. Οριακός άσος στο 2.02, αλλά μου αρέσει και το over 2,5 με το γεμάτο 2.45.


ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ αναμετρώνται για την ισπανική λίγκα. Οι δυο ομάδες κινούνται στη μετριότητα και ο αγώνας είναι ο ορισμός του NO BET, όμως η έλλειψη ποιοτικών αγώνων στο κουπόνι, μας αναγκάζει να τον μελετήσουμε. Ομάδα έδρας η Χετάφε, αφού εκεί έχει πάρει όλους τους βαθμούς της (μόνο ο ένας είναι εκτός). Η Σοσιεδάδ σαφώς βαρύτερο όνομα, είναι όμως ή του ύψους ή του βάθους. Θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με 1.97, ενώ στο live αφού πάρω πρώτα μια ιδέα από το ματς ίσως κρυφοκοιτάξω τον άσο που τώρα πληρώνει 2.80.

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, το 1.97 για το over 2,5 γκολ στον αγώνα ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ, μου έκανε κλικ μόλις το είδα και το κρατάω δίχως δεύτερη σκέψη.

Για την Πορτογαλία έχουμε το ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΕΣΤΟΡΙΛ. Αν δεν εκμεταλλευθούν τα ματς με τέτοιους αντιπάλους οι της Μποαβίστα, θα έχουν πρόβλημα. Παντελώς αδύναμη εκτός η Εστορίλ και ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στα γκολ η επιλογή μου. Το under 2,5 με 1.44 μοιάζει άχρηστο. Επιλογή με αρκετό ρίσκο, αλλά καλή απόδοση το 0-1 γκολ στον αγώνα με 2.38. Όσο για σημείο οριακός άσος με 2.45 .


Τέλος στα δικά μας, και στη Φουτμπολ Λιγκ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ σε ένα από τα πολλά θεσσαλικά ντέρμπι που θα δούμε φέτος. Η ΑΕΛ δείχνει να παίζει μόνη της για την άνοδο. Πάντως το σημερινό παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του και άσχετα που πιστεύω κι εγώ σε νίκη της Λάρισας, δε θα πάρω το διπλό στο 1.67 που μας προσφέρεται τώρα. Ίσως στο live να προκύψει ευκαιρία να το πάρουμε σε καλύτερη τιμή. Προς το παρών over 1,5 με 1.50.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου