Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΕΚ εκτός Στοιχήματος, ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Απόφαση ΣτΕ σχετικά με την συμμετοχή της ΑΕΚ σε στοιχηματικά παιχνίδια. Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις της ομάδας, αλλά και του ΟΠΑΠ


Κώλυμα στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη και του υιού του, Γιώργου, "είδε" το Συμβούλιο της Επικρατείας, υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμμετέχει σε στοιχηματικά παιχνίδια, οπως το ΠΡΟΠΟ, το ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και το Στοίχημα.

Με τις υπ' αριθμ. 4240-4242/2015 αποφάσεις του, με τις οποίες απέρριψε τις αιτήσεις (προσφυγές) τόσο του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (Ο.Π.Α.Π.), όσο και της ΑΕΚ, το ανώτατο δικαστήριο δέχθηκε απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), με την οποία  δεν επιτράπηκε στην ΑΕΚ να συμμετέχει στο ΠΡΟΠΟ και τα άλλα παιχνίδια του Ο.Π.Α.Π.

Όπως αναφέρεται, το κώλυμα ανάγεται στο ότι ο Δ. Μελισσανίδης,  έχει διοικητική και ηγετική αρμοδιότητα  στην ΑΕΚ και  παράλληλα ο γιος του Γ. Μελισσανίδης μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο και είναι συνιδιοκτήτης κατά 33% της εταιρείας «ΕmmaDelta Hellenic Holdings» η οποία έχει το 33% του μετοχικού κεφαλαίου του Ο.Π.Α.Π.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου