Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Κυριακή 27/12/2015

Χρόνια πολλά σε όλους!

Κάτι το οικογενειακό των ημερών, κάτι το φτωχό μέχρι και χθες πρόγραμμα του κουπονιού, μας έκαναν να μη γράψουμε εδώ και μέρες αναλύσεις για τους αγώνες. Επιστρέφουμε σήμερα για να δούμε τι θα παίξουμε από Β' Ιταλίας, Τουρκία και Βέλγιο που κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.


Χθες είχαμε την περίφημη Boxing Day στη Βρετανία με τους άσους της Λίβερπουλ και της Σαουθάμπντον, αλλά και τα over της Τσέλσι και της Σίτι να μας πληρώνουν. Είχαμε όμως και την άτυχη επιλογή στο live για την ανατροπή της Τσέλσι (που έχασε και πέναλτι) να κάνει νέα οικονομική ζημιά. Τελικά η φετινή Τσέλσι πρέπει όπως δείχνουν τα πράγματα να μείνει έξω από τις επιλογές μας. Ήδη την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά...

Πάμε να δούμε τα σημερινά...


ΤΣΕΖΕΝΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ: εντός καλά τα πάει η Τσεζένα και θα την εμπιστευτούμε στο 2.12 του άσου. Εναλλακτικά πάμε στο Over 2,5 με αποδόση 2.15.

ΜΠΡΕΣΙΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ: ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Μπρέσια. Αξίζει ο άσος της στο 2.10, αλλά και το over 2,5 με 2.02 δε θα ήταν κακή ιδέα.

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ: Πετάει η Κάλιαρι και όπως έχουμε ξαναπεί είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Siere A. Έτσι το 1.40 του άσου θα αποτελέσει το σημερινό μας στήριγμα για το δελτίο.

ΑΣΚΟΛΙ - ΣΠΕΤΣΙΑ: Σε καλό φεγγάρι και οι δυο ομάδες. Δε θα επιλέξω κάποιο σημείο παρά θα μείνω στα γκολ. Over 2,5 με 2.25.


ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ: Ευκαιρία αντεπίθεσης για τη Σταντάρ. Στο 1.47 ο άσος και στο 1.75 το over.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Ο χαμηλός άσος με κάνει να δω το over 2,5 στο 1.40 ή εναλλακτικά το combo 1 & Over 2,5 με αποδόση 1.53.


ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Η υψηλή τιμή για το διπλό της Γαλατά (2.55) δεν περνά απαρατήρητη. Παρά τη δυσκολία του αγώνα, δε βρίσκουμε συχνά τέτοιες τιμές για τους φιλοξενούμενους και θα το κρατήσουμε. Από κει και πέρα ίσως και εδώ το over 2,5 να αποτελεί καλή περίπτωση μιας και η Γαλατά βάζει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία. Αποδεκτό το 1.80 σαν απόδοση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου