Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Ζοσέ Μουρίνιο!

Μπορεί να κάθεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και να τον πληρώνει και η Τσέλσι; Μπορεί να δίνει οδηγίες στη Μαδρίτη και να… κονομάει και από το Λονδίνο; Με το συμβόλαιο που είχε ο Μουρίνιο όλα γίνονται


Καλό είναι να είσαι κορυφαίος προπονητής. Αν έχεις όμως και κορυφαίο… μάνατζερ είναι ακόμα καλύτερα! Ή μάλλον ακόμα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί μπορεί να βρεθείς κάποια στιγμή να πληρώνεσαι -όχι από μια αλλά- από δυο ομάδες.

Όπως είναι πιθανό να συμβεί, για παράδειγμα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Πορτογάλος με την Τσέλσι υπήρχε ένας συγκεκριμένος -και μάλιστα διπλός- όρος:

Ότι σε περίπτωση που απολυθεί, οι Λονδρέζοι θα πρέπει να του πληρώνουν τον μισθό του (περίπου 30.000 ευρώ την εβδομάδα) μέχρι να βρει ομάδα. Και όταν με το καλό τη βρει, θα είναι υποχρεωμένοι να καλύπτουν τη διαφορά των νέων του αποδοχών μ’ αυτές που είχε προηγουμένως.

Δεδομένου λοιπόν ότι φαντάζει πολύ δύσκολο να βρει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 13 εκατ. ευρώ σαν αυτό που είχε στην Τσέλσι, είναι πολύ πιθανό να συμβεί το εξής φοβερό: Να προσληφθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ και ταυτόχρονα να πληρώνεται από μια ανταγωνίστριά τους (σε πρωτάθλημα και Champions League αντίστοιχα)!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου