Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τρίτη 8/12/2015

Καλημέρα!

Δεν είχα και την καλύτερη ψυχολογία (στοιχηματικά) τις τελευταίες μέρες και αυτός είναι ο λόγος που χάθηκα. Ένα μεγάλο χαμένο στοίχημα υπέρ της Τσέλσι το Σάββατο με τσάκισε, στοιχηματικά και οικονομικά και τώρα πάμε από την αρχή. Θα μου πεις, ποιος το περίμενε να βγάλει διπλό η Μπόρνμουθ, αλλά έτσι είναι το στοίχημα... Έχει καλές, έχει και κακές μέρες. Έχει και πολύ κακές. Μια τέτοια ήταν για μένα το Σάββατο. Τι να το κάνω αν πέρασαν άλλες επιλογές και πληρωθηκα, αφού στο τέλος της ημέρας το ταμείο έγραψε μείον και μάλιστα πολύ. Η εμμονή μου με την Τσέλσι, μου κόστισε αρκετά σε χρήμα. Και μπορεί να ήταν από τα έως τώρα κέρδη της σεζόν, αλλά δεν χρωστάμε σε κανένα, πόσο μάλλον στους μπουκ. Τα λάθη πληρώνονται, αρκεί να είναι για να μαθαίνουμε...

Το στοίχημα όμως δεν σταματά και μια τέτοια μέρα με Τσάμπιονς Λιγκ, δε θα μπορούσα να λείπω. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το σημερινό μας πρόγραμμα.


Στον 1ο όμιλο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ρεάλ πρώτη ότι κι αν γίνει και ακολουθεί η Παρί. Όσο για την τρίτη θέση ένα μικρό προβάδισμα το διατηρεί η Σαχτάρ. Στοιχηματικά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον όσο αφορά την επιλογή σημείων σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Ίσως το μικρό 1.35 για τη νίκη της Ρεάλ στο ημίχρονο του αγώνα ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΜΕ και το over 1,5 γκολ (1.67) επίσης στο ημίχρονο του αγώνα, αλλιώς κοιτάμε καποιο χάντικαπ όπως Ρεάλ στο -2 (1.73), αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα κέφια των γηπεδούχων. Όσο αφορά στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ίσως προτιμότερο είναι να επιλέξουμε το G/G (1.62) αφού η ανωτερώτητα της Παρί δεν αμφισβητείτε, αλλά οι Ουκρανοί θα πάνε για να παλέψουν.


Στο 2ο όμιλο, τα πάντα είναι ανοικτά. Όλοι ελπίζουν. Στο ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ και οι δυο μπορούν να να περάσουν ή να αποκλειστεί ο ένας από τους δυο, ανάλογα και με την εξέλιξη και στο άλλο παιχνίδι. Οπότε θα έχει τρομερό ενδιαφέρον για το live. Θα μείνουμε μακριά από σημείο προς το παρόν και μόνη επιλογή pre game το over 2,5 με αποδόση 2.05. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, οι γηπεδούχοι με νίκη προκρίνονται στους 16 ανεξάρτητα του αποτελέσματος στο άλλο ζευγάρι. Η ΤΣΣΚΑ ελπίζει μόνο σε νίκη ώστε να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ ως τρίτη. Αν και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, θα τολμησω να πάω με τους γηπεδούχους, τη δίψα και το κίνητρο και θα ποντάρω στον άσο του 1.70.


3ος όμιλος και ξεχωρίζει το ιβηρικό ντέρμπι ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Τα 2-3 γκολ (2.00) είναι μια συντηρητική προσέγγιση του αγώνα με καλές πιθανότητες. Αλλά, ίσως πάλι και με τις δύο περασμενες, να δούμε ανοικτό παιχνίδι και το υψηλό over 2,5 στο 2.45. Από κει και πέρα ίσως αξίζει να δούμε προς τη μεριά των γηπεδούχων που οι τιμές είναι σαφώς πιο ανεβασμενες (το πληρώνει 1.70) και το να πάρουν αποτέλεσμα δε μοιάζει ακατόρθωτο, όπως έδειξαν και με τη νίκη τους μες τη Μαδρίτη στη μεταξύ τους αναμέτρηση με σκορ 1-2. Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ υποδέχεται την ΑΣΤΑΝΑ στο άλλο παιχνίδι. Και οι δυο θα παλέψουν για την τρίτη θέση του Γιουρόπα Λιγκ, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα. Νομίζω πως θα επαληθεύσουν τον άσο του 1.65.


Στον 4ο και τελευταίο για σήμερα όμιλο, επίσης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσο αφορά την πρόκριση, αφού Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι έχουν εξασφαλίσει τα δυο εισιτήρια. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πρώτη και ποια από τις Σεβίλλη και Γκλαντμπαχ θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ, τη γιορτή της πρόκρισης των γηπεδούχων θα προσπαθήσει να χαλάσει η γερμανική ομάδα, καθώς θέλει το αποτέλεσμα για να συνεχίσει στο Γιουρόπα, εκτός αν η Γιούβε δουλέψει και για εκείνη. Αν πάντως η Σίτυ δεν παρουσιάσει εικόνα αδιαφορίας αξίζει ο άσος στο 1.57, αλλά ίσως πάλι να πάω κι εδώ με τα γκολ. Over 2,5 στο αγώνα με 1,50 και Over 1,5 στο ημίχρονο με αρκετό ρίσκο για το 2.15 οι επιλογές μου. Για το ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ πρώτη μου επιλογή είναι το over 2,5 κι εδώ με 2.08, ενώ και το G/G 1.80 παίζει στις επιλογές μου. Pre game κοιτάω και το της διπλής ευκαιρίας (1.44).

Βέβαια είπαμε πολλά θα παιχθούν κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων live, και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις αν χρειαστεί.


Στα εκτός Τσου-Λου παιχνίδια θα πάω με τον άσο (2.00) της ΤΣΕΖΕΝΑ στο παιχνίδι με την ΤΡΑΠΑΝΙ, τον άσο (1.97) της ΑΒΕΛΙΝΟ απέναντι στην ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ και το over 2,5 (1.80) στο ΜΠΡΕΣΙΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ από Β' Ιταλίας.



Αυτά για σήμερα και ας ελπίσουμε πως θα γυρίσουμε στις επιτυχίες. Ή μάλλον καλύτερα να βάλουμε μυαλό, γιατί οι επιτυχίες δεν μας έλειψαν, σωστή διαχείριση του κεφαλαίου δεν έγινε και αυτό θα πρέπει να είναι το ζητούμενο στο εξής. Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου