Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Δευτέρας 14/12/2015

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν ήταν και τόσο καλή η χθεσινή μέρα, αφού μας τα χάλασαν αρκετά από τα μεγάλα φαβορί. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε, ούτε η Μαρσέιγ, ούτε η Μίλαν ούτε αρκετές άλλες που δε χρειάζεται να αναφέρω και σίγουρα πολύς κόσμος δεν πήγε ταμείο εξ' αιτίας τους. Ευτυχώς που βγήκε στο τέλος ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός και η Γιουβέντους για να συμμαζέψουμε κάπως τα πράγματα.

Δίχως πολλές επιλογές το σημερινό πρόγραμμα, αλλά με κάποια παιχνίδια που αξίζουν ποντάρισμα.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.: Με την ψυχολογία στα ύψη ο δικέφαλος ύστερα από το μεγάλο διπλό επί της Ντόρτμουντ, πάει στη Λειβαδιά με μόνο στόχο τη νίκη. Πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει και στηρίζουμε στο διπλό του 1.80 (πλέον).


ΛΕΣΤΕΡ - ΤΣΕΛΣΙ: Αν ούτε και σήμερα, τότε πότε;  Είναι το ερώτημα για τους μπλε του Μουρίνιο. Βέβαια το έργο της Τσέλσι δε θα είναι καθόλου εύκολο αφού αντιμετωπίζει τη φετινή ομάδα έκπληξη της Πρέμιερ, την πρωτοπόρο Λέστερ. Αν μας έχει "κάψει" πολλές φορές φέτος η Τσέλσι θα πάμε μαζί της. Απόδοση 2.40 είναι κάτι που δεν θα βρούμε ξανά. Πάμε στο διπλό λοιπόν και ο Θεός βοηθός!


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ίσως η Μπεσίκτας να είναι λίγο πιο έτοιμη αυτόν τον καιρό, αλλά σε τέτοιους αγώνες όλα είναι πιθανά. Σημείο θα δούμε στο live. Τώρα μόνο το over 2,5 (1.70) μας συγκινεί.

ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: σίγουρα η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το 1.55 κρίνεται αρκετά χαμηλό, για μια Λάτσιο που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Προς το παρών over 2,5 (1.85) κι εδώ.


Στα υπόλοιπα: άσος με 1.40 για τη ΝΑΝΣΙ επί της ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ και 2–3 γκολ (2.05) στην Πορτογαλία για το ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου