Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρδιόλα"

Σύμφωνα με το "Kicker", το οποίο επικαλείται βρετανικές πηγές, η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα.


Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο νέος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα του "Kicker", το οποίο επικαλείται αξιόπιστη βρετανική πηγή.

Με βάση το ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε η παρουσία των Φέραν Σοριάνο και του Τσίκι Μπέγκιρσταϊν στους "πολίτες", με τους οποίους ο Καταλανός προπονητής έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν στην Μπαρτσελόνα, με τα γνωστά επιτυχημένα αποτελέσματα.

Παρά λοιπόν την προσπάθεια των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσπάσουν την υπογραφή του, ο Γκουαρδιόλα θα φορέσει τη φόρμα της Σίτι, με στόχο να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Πλέον, μοναδικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών, είναι να λυθεί το συμβόλαιό του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου