Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Παρασκευής 4/12/2015

Δικαιωθήκαμε στις χθεσινές μας επιλογές, τόσο pre-game όσο και στο live. Μοναδικά μελανά σημεία το G/G της Μαρσειγ (πληρωθηκαμε όμως το διπλό) και το over της Μπιλμπάο που παίξαμε τελευταία στιγμή, αν και ήταν 0-2 από το 20'! (το πήραμε όμως κι αυτό σε σημείο). Όσο για τον Π.Α.Ο.Κ., μπορεί να μην έκατσαν τα 2-3 γκολ, πήραμε όμως πολλά περισσότερα με τα συνεχή πονταρισματα στο live, στο εντυπωσιακό 2-6 που έκανε στα Χανιά.

Ας δούμε τι έχουμε κρατήσει για σήμερα...


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ -ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Ώρα να πάρει τη νίκη η Γαλατά. Ύστερα από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων δεν έχει πλέον περιθώρια για νέα γκέλα. Θα πάμε με τον άσο του 1.65 σαν κυρία επιλογή και θα κυνηγησουμε και το 1 & Over στο 2.30.

ΣΑΛΚΕ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Δε νομίζω πως θα στραβωπατησει η Σάλκε. Διαθέτει σαφώς ποιοτικοτερο σύνολο από τους αντιπάλους της και με τη δύναμη της έδρας αναμένεται να φτάσει στη νίκη. 1.60 πληρώνει ο άσος.

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Όλο και καλύτερη παρουσιάζεται η Γιούβε με το πέρασμα του χρόνου. Η Λάτσιο βέβαια δεν παύει να είναι υπολογισημη. Σημείο θα δούμε ίσως κατά τη διάρκεια του αγώνα, προς το παρόν παίζουμε το καλοπληρωμενο over 2,5 στο 2.30.

ΝΙΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Χαμηλό το διπλό της Παρί (1.50). Αν θέλουμε το διπλό ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε, μήπως τσιμπιθεί στο Live. Το over 2,5 πάντως στο 1.75 θα το τιμήσουμε.


Από τα υπόλοιπα είναι ανάμεσα στο Over 2.5 (1.80) και το No Goal (1.40), στον αγώνα ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ και όσο αφορά στη Β Γερμανίας, G/G (1.85) ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ, G/G (1.95) ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ και άσο (1.85) στο ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ.




Υ.Γ.: Δείτε ΕΔΩ ένα ωραίο άρθρο, έτσι για τον ελεύθερο χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου