Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 3/12/2015

Το διήμερο που μας πέρασε δε είχε κάτι αξιόλογο από στοιχηματική άποψη, καθώς είναι εβδομάδα κυπέλλων ως επί το πλήστον, και λίγα ήταν τα παιχνίδια με πραγματικό ενδιαφέρον. Παρόλλα αυτά, τη ζημιά μας την κάναμε χθες στο Live στα παιχνίδια Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ και Κάντιθ - Ρεάλ Μαδρίτης, με συνεχή στοιχήματα για over ύστερα από κάθε γκολ που έμπαινε... Επίσης καλά μας πλήρωσε και η Βερόνα, που την πιάσαμε σε απόδοση 3.10 (γύρω στο 60' του αγώνα), με το γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις. Ευτυχώς που υπάρχει και το live, που αν είσαι συνεττός μπορείς να καλύψεις λανθασμένες επιλογές σε σημεία που έπαιξες εξαρχής.

Πάμε να δούμε τα σημερινά:




Κύπελλο Ελλάδος έχουμε και σήμερα και διαλέξαμε δυο παιχνίδια για στοίχημα. Είναι το ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματα (αγωνιστικά και εσωτερικά) και το ΧΑΝΙΑ - Π.Α.Ο.Κ. με το δικέφαλλο να παίρνει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ύστερα από το διπλό που έβγαλε στην Καλλονή. Χαμηλές οι αποδόσεις και στους δυο αγώνες για τα φαβορί και έτσι δε θα μπλέξουμε με σημεία. Ίσως το κάνουμε, αν χρειαστεί, στο live. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων και στα δυο παιχνίδια, αφού θεωρούμε πως το σκορ δε θα ξεφύγει σε κανένα από τα δυο. Οι αποδόσεις είναι 2.17 και 2.05 αντίστοιχα.


Από το υπόλοιπο κουπόνι ξεχωρίσαμε :


ΛΙΝΕΝΣΕ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Τις χωρίζουν δυο κατηγορίες. Παρά τις αλλαγές με τις οποίες σίγουρα θα παραταχθεί η Μπιλμπάο, δε νομίζω πως θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα για να να βγάλει το διπλό του 1.44.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΛΟΚΕΡΕΝ: Η Μπριζ δείχνει να έχει βρει τους ρυθμούς της και σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου δε θα την αφήσει αδιάφορη. Έχει τη δύναμη της έδρας, αλλά και την ποιότητα να πάρει την πρόκριση. Άσος με 1.40.


ΡΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Στο πιο ενδιαφέρον ίσως παιχνίδι της ημέρας. Αγώνας πρωταθλήματος. Με τη Μαρσέιγ να καθέτει ψυχή στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό και να πέρνει τελικά το 3-3. Η Ρεν τελευταία δεν πατάει καλά. Κρατάμε σαν πρωτή επιλογή το G/G με το 1.93 και ενδεχομένως αφού δούμε εικόνα του αγώνα στο live, να ψάξουμε για το διπλό του 2.58 αν τραβήξουν οι φιλοξενούμενοι.



Το βράδυ θα ψάξουμε την έκπληξη στον αγώνα κυπέλλου Ιταλίας, ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΚΑΛΙΑΡΙ. Ομάδα επιπέδου Siere A, οι φιλοξενούμενοι και με τον αέρα του πρωταθλητισμού που κάνουν στη Β κατηγορία, πιστεύω θα το παλέψουν σήμερα. Αξίζει ένα ποντάρισμα στο 4.33 του διπλού ή έστω στο 2.05 της διπλής ευκαιρίας Χ2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου