Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 1/11/2011

Καλή μέρα και καλό μήνα σε όλους!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει ο Νοέμβριος φίλοι μου, αφού έχουμε σήμερα τους πρώτους αγώνες για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Παιχνίδια καθοριστικά για την πορεία των ομάδων, μιας και τα περιθώρια στενεύουν και πλέον τα λάθη δε συγχωρούνται.


Θα ξεκινήσω με το παιχνίδι της Κύπρου. ΑΠΟΕΛ - ΠΟΡΤΟ. Η φετινή έκπληξη του φετινού θεσμού είναι η κυπριακή ομάδα και το ερώτημα είναι αν θα αντέξει. Η Πόρτο θα πάει υποψιασμένη αυτή τη φορά και θα είναι προσεκτική, απέναντι στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Το ματς κανονικά είναι τριπλή παραλλαγή. Θα κρατήσω το Χ  (3.30) αν πρέπει να επιλέξω κάποιο σημείο. Για μια ισοπαλία που, εν τέλει, ίσως βολεύει και τους δύο. Αν και πιο δυνατό σημείο θεωρώ το 2-3 γκολ με απόδοση 1.80.

Πάμε Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη ΒΑΛΕΝΘΙΑ, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Πριν δυο βδομάδες οι Γερμανοί ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη, γεγονός που τους έδωσε αέρα τεσσάρων βαθμών από την τρίτη ,πια, Βαλένθια. Με την πλάτη στον τοίχο παίζουν οι Ισπανοί που θέλουν μόνο νίκη για να μπουν σε τροχιά δυάδας. Θα τους εμπιστευτώ στο φτωχό, όμως, 1.55 του άσου. Σαν δεύτερη επιλογή 2-3 γκολ κι εδώ με 1.80.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΜΙΛΑΝ. Δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα πρόκρισης η Μίλαν, όμως με νίκη σήμερα θα μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ας κρατήσουμε σε πρώτη φάση το μικρό διπλό του 1.45 και αν θέλουμε να ανεβάσουμε το συντελεστή, ιδανικό κι εδώ το 2-3 γκολ (1.80).

ΓΚΕΝΚ - ΤΣΕΛΣΙ. Μόνο αστεία μπορεί να χαρακτήρισει κανείς αυτά τα πλεονεκτήματα που δίνονται σε αγώνες τέτοιου επιπέδου. Την καλή Τσέλσι τη χωρίζει χάος με την αντιπαλό της, όμως η αγωνιστική της κατάσταση τελευταία δε δικαιολογεί τέτοια πλεονεκτήματα. Τέλος πάντων, αξίζει το ρίσκο να κυνηγήσουμε νίκη των φιλοξενούμενων έστω και με ένα γκολ διαφορά πληρώντας μια διπλή. Χ2 με αποδόσεις 4.20/1.45.

ΣΥΠΟΠΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ - ΠΟΡΤΟ                             Χ    3.30    /   2-3 Γκολ   1.80
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ            1    1.55    /   2-3 Γκολ   1.80
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΜΙΛΑΝ           2    1.45    /   2-3 Γκολ   1.80
ΓΚΕΝΚ - ΤΣΕΛΣΙ                                 Χ2     4.20/1.45

στα υπόλοιπα παιχνίδια

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΙΓ                          2-3 γκολ   1.80
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                 1     1.35

εκτός Champion's League

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ              1    1.60
ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΧΑΛ                         2    2.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου