Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η Centrebet εξαγοράστηκε από τη Sportingbet

Η Centrebet International Limited ιδρύθηκε το 1967, ενώ λειτουργεί στο διαδίκτυο από το 1996. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Αυστραλίας, γεγονός που συνεπάγεται στενή παρακολούθηση και αυστηρούς κανονισμούς λειτουργίας. Διαθέτει άδεια λειτουργίας τόσο στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας όσο και στις Ολλανδικές Αντίλλες. Με περισσότερους από 300.000 πελάτες σε 110 χώρες, η Centrebet συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες διαδικτυακές εταιρίες παιχνιδιών και στοιχήματος του κόσμου. Η εταιρία προσφέρει υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και ασφάλειας, ενώ ο ιστοτόπος της διαθέτει πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από την Verisign.

Η Centrebet εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Sportingbet. Η Sportingbet είναι μια από τις κορυφαίες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες παιχνιδιών στο διαδίκτυο και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου από το 2001. Έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων, από αθλητικό στοίχημα, καζίνο, πόκερ και τεράστια ποικιλία παιγνιδιών.

Για να διευκολυνθεί η εξαγορά, η Centrebet δεν θα δέχεται καινούργιες καταθέσεις ή στοιχήματα σε οποιονδήποτε Centrebet προϊόν από 06/10/2011. Εν αναμονή στοιχήματα θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας για ανάληψη. Εν αναμονή μπόνους θα ακυρωθούν.

Ο λογαριασμός σας στη Centrebet

Λόγω της συγχώνευσης, η ιστοσελίδα και ο ιστότοπος της Centrebet θα διακόψει σύντομα τη λειτουργία του. Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός σας στη Centrebet θα κλείσει στις 07/11/2011. Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία, σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε ανάληψη οποιουδήποτε υπολοίπου διαθέτετε στο λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου