Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 25/10/2011

Πλούσιο, το μεσοβδόμαδο κουπόνι, αφού τα πρωταθλάματα σε όλη την Ευρώπη, βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς.

Από τα μεγάλα πρωταθλάματα, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και  Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κύπελλα Γερμανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, τις μικρες κατηγορίες της Αγγλίας και πολλά ακόμη.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα Τρίτη.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ για την 8η αγωνιστική στην Ιταλία. Έχει πετάξει αρκετούς βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια η Γιουβέντους και πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Παρ' όλα αυτά παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Η Φιορεντίνα δε βγάζει αυτοπεποίθηση και ειδικά εκτός έδρας δείχνει φοβισμένη. Στηρίζουμε έδρα, με τον άσο στο 1.60.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ παίζουν στο Λονδίνο σε αγώνα για το Λιγκ Καπ. Η Άρσεναλ δείχνει να βελτιώνεται τελευταία και σίγουρα δε θα αγνοήσει το θεσμό, αφού ίσως κυνηγήσει εκεί κάποιον τίτλο μιας και το πρωτάθλημα μοιάζει χαμένη υπόθεση από νωρίς. Η Μπόλτον, πάλι συνεχίζει το κάκιστο ξεκίνημα και δε ξέρω αν το Λιγκ Καπ αποτελεί προτεραιότητά της. Πάντως το σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με πολλές αλλάγες στις ενδεκάδες του. Σημείο με μεγαλύτερη αξία εδώ είναι το over 2,5 με 1.50

Ισπανία Β' και ΘΕΛΤΑ - ΧΙΡΟΝΑ. Η Θέλτα θέλει να ζευγαρώσει τις εντός έδρας επιτυχίες της ύστερα από το εντυπωσιακό 4-0 του Σαββάτου απέναντι στην Ουέσκα. Μια νίκη που θα τη βάλει γερά στο κόλπο της ανόδου. Η Χιρόνα τελευταία διέρχεται αγωνιστική κρίση. Κακές εμφανίσεις και χαμένοι βαθμοί. Πάμε με τη Θέλτα στο 1.60.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ                 1    1.60
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ                       Over   1.50
ΘΕΛΤΑ - ΧΙΡΟΝΑ                                    1    1.60

Άλλες επιλογές

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΑΝΣ                                Over     1.70
ΓΟΥΙΚΟΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ                       Over     1.70
ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ              2       2.05

και μία μπόμπα για το Κύπελλο Γερμανίας,
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΚΟΛΩΝΙΑ                    Χ2     3.60/4.35


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου