Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 15/10/2011

Στο σημερινό πλούσιο κουπόνι, αφού ξεκαθάρισα με ποια παιχνίδια θα ασχοληθώ στοιχηματικά, φρόντισα να κάνω ένα καλό ξεσκαρτάρισμα για να δω ποια θα είναι τα παιχνίδια πρώτης επιλογής. Τελικά κατέληξα σε τέσσερα. Ένα από Πρέμιερ Αγγλίας, δύο από Ιταλία και ένα από Β' Ισπανίας. Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές που αξίζουν να μπουν σε κάποιο δελτίο.


Ξεκινάμε με Αγγλία, λοιπόν και το παιχνίδι ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ. Πολύ ανώτεροι οι "πολίτες" και νομίζω θα το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Η Βίλα θα το παλέψει, αλλα δεν φαίνεται ικανή για κάτι καλύτερο. 1.25 δίνει ο άσος και είναι ένα καλό στήριγμα.

Από Ισπανία θα κάνω την έκπληξη και δε θα ασχοληθώ με Primera Division, αλλά με ένα παιχνίδι της Β' κατηγορίας. Αυτό της αγαπημένης ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ με την αδύναμη ΤΑΡΑΓΟΝΑ στο Ριαθόρ. Η ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ έχει έδρα φρούριο και ίσως αυτό να αποτελέσει και το μεγάλο της όπλο στην προσπάθεια για άμεση επιστροφή στα σαλόνια. Επιπλέον προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και δεν έχει περιθώριο για άλλη απωλεια αν θέλει να κρατηθεί στις υψηλές θέσεις. Άσος με 1.40.

Από Ιταλία έχω τα επόμενα δύο ματσάκια. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ το πρώτο με την Ίντερ να προέρχεται από το εντός 0-3 από τη Νάπολι και γενικά κακό ξεκίνημα, αλλά πιστεύω πως η διακοπή του πρωταθλήματος της έκανε καλό, αφού ο Ρανιέρι θα είχε το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του. Στο 1.90 βρίσκουμε το διπλό.

Στο άλλο παιχνίδι έχουμε τη ΝΑΠΟΛΙ που αντιμετωπίζει την ΠΑΡΜΑ μπροστά στο κοινό της στο Σάο Πάολο που όλοι ξέρουμε τη ατμόσφαιρα επικρατεί εκεί. Και φέτος η Νάπολι δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσει σε Ιταλία και Ευρώπη. Με έχει πείσει με τις εμφανίσεις της και γι'αυτό στηρίζω στον άσο του 1.40


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ    1     1.25
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ            1     1.40
ΚΑΤΑΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ                                2     1.90
ΝΑΠΟΛΙ - ΠΑΡΜΑ                               1     1.40

Άλλες επιλογές
ΑΣΚΟΛΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ                   2      2.00
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΒΕΡΟΝΑ                      Χ 2    2.85 , 2.80
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ   1    1.90
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΟΛΤΟΝ                    2      2.75
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ                 Χ 2    2.85 , 2.40
ΤΣΕΛΣΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ                              1      1.25
ΣΑΛΚΕ - ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ        OVER   1.50
ΜΙΛΑΝ - ΠΑΛΕΡΜΟ                           NG    1.75
ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.     OVER   1.72

Με αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθώ για σήμερα. Το θέμα είναι ο σωστός συνδυασμός μεταξύ τους.

Υ.Γ. Με τα δυο μεγάλα ντέρμπι το αγγλικό ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, και το δικό μας Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφάσισα να μην ασχοληθώ γιατί μπορεί οι φιλοξενούμενοι να φαντάζουν φαβορί και στα δυο παιχνίδια, όντας σε καλύτερη κατασταση από τους γηπεδούχους, όμως δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποια θα είναι η αντίδραση τόσο της Λίβερπουλ. όσο και της Α.Ε.Κ. που κατεβαίνει να παίξει με νέο προπονητή και έχει να θυμάται το περσινό βαρύ 6-0. Αν τελικά μπουν σε κάποιο δελτίο αυτοί οι αγώνες θα προτιμήσω και για τους δύο το "2-3 goal" 1.80 και 1.75 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου