Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Κλοπ και ο... γκαντέμης δημοσιογράφος!

Είστε σίγουροι, ότι η ήττα της Ντόρτμουντ από τον Ολυμπιακό με 1-3 στο “Καραϊσκάκη” για το Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, οφειλόταν στην καλή απόδοση των πρωταθλητών Ελλάδας... και μόνο;

Το λέμε αυτό, διότι εάν βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο ο Στέφαν Μάι, τότε η μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών φέρει διάπλατα (και) τη δική του... “σφραγίδα”!!! Ποιος είναι όμως ο εν λόγω κύριος;

Το επάγγελμά του, είναι δημοσιογράφος. Και ο ίδιος εργάζεται στο αθλητικό τμήμα του τηλεοπτικού δικτύου SWR, και καλύπτει το ρεπορτάζ ομάδων όπως η Καϊζερσλάουτερν και η Μάιντς.

Οι φήμες, λοιπόν, αναφέρουν ότι από τότε που ο νυν προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ (φωτό), βρισκόταν στην οικογένεια της Μάιντς (είτε ως παίκτης είτε ως κόουτς του συλλόγου), δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ σε εκτός έδρας αγώνα όταν παρευρίσκεται στο γήπεδο ο εν λόγω ρεπόρτερ!

Μάλιστα, πέρυσι το χειμώνα, μετά το παιχνίδι Καϊζερσλάουτερν-Ντόρτμουντ (σ.σ. η πρώτη ισοφάρισε στο 90' σε 1-1!), ο Μάι δεν δίστασε να ενημερώσει τον ξανθομάλλη τεχνικό ότι "με εμένα παρόντα στο γήπεδο, δεν έχετε κερδίσει σε 50 σερί αγώνες!". Ο Γερμανός προπονητής, μάλιστα, φαίνεται ότι ήταν απόλυτα ενήμερος για τη συγκεκριμένη παράδοση, και μάλιστα αποκάλεσε τον δημοσιογράφο "Seuchenvogel" (σε ελεύθερη μετάφραση: "φορέα γκαντεμιάς")!!!

Μετά το περιστατικό, ο Μάι τόνισε (εν είδει αστεϊσμού) ότι δεν θα ξαναπατούσε σε εκτός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητών Γερμανίας μέσα στη χρονιά. Φέτος, πάντως, οι τελευταίοι νίκησαν με 2-1 τη Μάιντς στο "Coface Arena", με τον... γκαντέμη ρεπόρτερ στο γήπεδο! Να ένα σημάδι ότι η “κατάρα” που κυνηγά τον Κλοπ ίσως άρχισε να υποχωρεί!

Η Ντόρτμουντ, θυμίζουμε, έχει να δώσει έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, αυτόν κόντρα στην Άρσεναλ. Και είμαστε σίγουροι ότι ο προπονητής της δεν θα θέλει... με τίποτα ο Στέφεν Μάι να ακολουθήσει τους "κιτρινόμαυρους" στο "Emirates"!!!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου