Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Επεξήγηση συστημάτων

Αν έχετε την αίσθηση ότι για παράδειγμα μεταξύ 6 ομάδων θα κερδίσουν σίγουρατουλάχιστον οι 4, τότε το σύστημα μπορεί να είναι η σωστή επιλογή. Προσοχή όμως:
Πρέπει να έχετε υπόψη όμως ότι όταν παίζετε σύστημα με χαμηλές αποδόσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδίσετε αλλά να πάρετε λιγότερα από όσα έχετε ποντάρει.

Για παράδειγμα, με το Heinz κάθε ευρώ που βάζετε για κάθε κουπόνι, ισοδυναμεί με συνολικό ποντάρισμα 57 ευρώ για το σύνολο του συστήματος. Επομένως, για να είστε πραγματικά κερδισμένοι, πρέπει η επιστροφή να είναι μεγαλύτερη από 57 ευρώ.


Yankee
Σε ένα σύστημα Yankee δίνετε τέσσερα προγνωστικά, από τα οποία συνδυάζονται 11 στοιχήματα: έξι συνδυασμοί των δύο, τέσσερις συνδυασμοί των τριών και ένας συνδυασμός των τεσσάρων. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά.

Canadian / Super Yankee
Το Canadian / καναδικό σύστημα, γνωστό και ως Super Yankee, είναι διαθέσιμο όταν επιλέγετε 5 προγνωστικά. Συνολικά είναι 26 στοιχήματα: δέκα συνδυασμοί των δύο, δέκα των τριών, πέντε των τεσσάρων και ένας των πέντε. Τουλάχιστον δύο προγνωστικά πρέπει να είναι σωστά για να κερδίσετε. Το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τις αποδόσεις και τον αριθμό των προβλέψεων που θα αποδειχθούν σωστές.

Δυάδες, τριάδες κλπ.
Κάποιες εταιρείες τα αναγράφουν ως 2/3, 3/5 κλπ. Το νόημα είναι ότι επιλέγετε τρία σημεία, για παράδειγμα τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες να κερδίσουν. Με αυτές τις τρεις επιλογές παίζετε δυάδες. Γράφοντας 1 ευρώ στο ανάλογο πεδίο, το κόστος σας είναι 3 ευρώ επειδή παίζετε τρία στοιχήματα: Ότι θα κερδίσετε την Α και τη Β ομάδα, την Α με τη Γ ή τη Β με τη Γ. Αν κερδίσουν οι δύο ομάδες, κερδίζετε την ανάλογη δυάδα και πληρώνεστε ανάλογα με τις αποδόσεις των σημείων αυτών. Αν κερδίσουν και οι τρεις ομάδες, πληρώνεστε και τις τρεις δυάδες.

Goliath
Σε ένα σύστημα Goliath δίνετε οχτώ προγνωστικά από τα οποία σχηματίζονται 247 στοιχήματα. 28 συνδυασμοί των 2, 56 συνδυασμοί των τριών, 70 συνδυασμοί των τεσσάρων, 56 συνδυασμοί των πέντε, 28 συνδυασμοί των 6, 8 συνδυασμοί των εφτά και ένας συνδυασμοί των οχτώ. Τουλάχιστον δύο προγνωστικά πρέπει να είναι σωστά για να κερδίσετε. Το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των προβλέψεων που θααποδειχθούν σωστές.

Heinz
Αν δείτε επιλογή στοιχηματισμού Heinz, δεν πρόκειται για μαγιονέζα. Είναι ένα σύστημα που αφορά έξι προγνωστικά. Συνολικά είναι 57 στοιχήματα: 15 συνδυασμοί των δύο, 20 συνδυασμοί των τριών, 15 συνδυασμοί των τεσσάρων, έξι συνδυασμοί των πέντε και ένα συνδυασμό των έξι. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά.

Super Heinz
Το στοίχημα Super Heinz αποτελείται από 120 στοιχήματα τα οποία περιλαμβάνουν 7 προγνωστικά σε διαφορετικά γεγονότα.

Lucky 63
Σε ένα σύστημα Lucky 63 δίνετε έξι προγνωστικά από τα οποία συνδυάζονται 63 στοιχήματα: ένα μονό ανά προγνωστικό, 15 συνδυασμοί των δύο, 20 συνδυασμοί των τριών, 15 συνδυασμοί των τεσσάρων, 6 συνδυασμοί των πέντε και ένας των έξι. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον ένα προγνωστικό να είναι σωστό. Το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των προβλέψεων που θα αποδειχθούν σωστές.

Trixie
Το Trixie είναι ένα σύστημα στοιχηματισμού στο οποίο δίνετε 3 προγνωστικά από τα οποία δημιουργούνται 4 στοιχήματα. Τρία διπλά και ένα τριπλό. Για να κερδίσετε πρέπει οπωσδήποτε να έχετε 2 σωστές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου