Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σάντα Κρουζ, η ομάδα-φαινόμενο στη Βραζιλία!

Η Σάντα Κρουζ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, είναι εκείνη με το μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων σε όλη τη Βραζιλία για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε τα απίστευτα νούμερά της!

Εάν μία ομάδα στη Βραζιλία αξίζει πραγματικά να κάνει λόγο με υπερηφάνεια για τον 12ο παίκτη της, εννοώντας τον κόσμο της, αυτή δεν είναι άλλη από τη Σάντα Κρουζ.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η άσημη ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην τέταρτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος έχει τον υψηλότερο μέσο όρο προσέλευσης θεατών και από τις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες, με το εξωπραγματικό 40.514 εισιτήρια σε κάθε αγώνα.

Στα έξι συνολικά παιχνίδια που έδωσε στην κατηγορία, η Σάντα Κρουζ είδε συνολικά 243.087 θεατές να παίρνουν θέση στις εξέδρες του "Estádio do Arruda", ενώ ο τελευταίος αγώνας της "τρικολόρ" με τον οποίο σφραγίστηκε μαθηματική η άνοδος στην τρίτη κατηγορία προσέλκυσε 59.966 άτομα!

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Globoesporte", για να καταδείξει την απίστευτη δυναμική του κόσμου της Σάντα Κρουζ, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν σε αυτά τα έξι παιχνίδια ήταν περισσότεροι από τους μισούς που παρακολούθησαν τα άλλα 162 ματς της διοργάνωσης.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου