Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 19/10/2011

Champion's League...μέρος δεύτερον, απόψε!

Η χθενινή μέρα κινήθηκε με σχετικά αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως το διπλό της  Ίντερ να ήταν για κάποιους, έκπληξη, αλλά όπως είπαμε και χθες τέτοιες ομάδες, με βαριά φανέλα στην Ευρώπη, δεν πρέπει ποτέ να τις υποτιμάμε.

Πάμε στα σημερινά...
Αρχικά, πετάμε εκτός τα δυο παιχνίδια που προσφέρονται με πλεονέκτημα στον φιλοξενούμενο (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ και ΤΣΕΛΣΙ - ΓΚΕΝΚ), αφού είναι αστείο σε τέτοιο επίπεδο αγώνω να δίνονται πλεονεκτήματα γκολ, και πάμε να δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΡΣΕΝΑΛ , συναντούνται το βράδυ στη Μασσαλία και αμφότερες δεν εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Κάθε άλλο, απογοητευτικές θα έλεγα πως είναι. Η Μαρσέιγ προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Ντόρτμουντ, το οποίο είναι μαγική εικόνα. Οι Γερμανοί έχαναν τις ευκαιρίες, αλλά οι Γάλλοι ήταν αυτοί που με τρεις ευκαιρίες, έκαναν τρία γκολ. Η Άρσεναλ πήρε αυτό που λέμε "επαγγελματική νίκη" απέναντι στον Ολυμπιακό αφού έπαιξε όσο χρειάζεται και είχε την τύχη με το μέρος της. Στα πρωταθλήματά τους και οι δυο σέρνονται. Θα επιλέξω να στηρίξω την Άρσεναλ, που έχει βαρύτητα και μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη, με την κάλυψη όμως της ισοπαλίας, λόγω των προηγούμενων εμφανίσεών της. Χ2, λοιπόν, με αποδόσεις 3.10/2.70

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Αυτό και το επόμενο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Ισπανία θα είναι τα παιχνίδια που ουσιαστικά και καθορίσουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο, αφού η Τσέλσι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά και η Γκενκ δείχνει πολύ αδύναμη να διεκδικήσει κάτι. Οι Ισπανοί με πείθουν περισσότερο, ότι μπορούν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο. Χ2, κι εδώ με αποδόσεις 3.10/2.75. Ένας ακόμη στοιχηματισμός που μπορούμε να κάνουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με 1.80.

ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ. Δεν αμφισβητείται από κανέναν η ανωτερότητα της Μίλαν, όμως δεν νομίζω αξίζει να παίξουμε στο 1.10. Οπότε θα ψάξουμε το στοίχημά μας στα γκολ. Το NG είναι η βασική μου επιλογή εδώ, αφού δε νομίζω να δεχθούν γκολ οι Ιταλοί, και το 2-3 γκολ η δεύτερη επιλογή μου. Αποδόσεις, 1.65 για το NG και 2.20 για το 2-3 γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Δυνατός εντός ο Ολυμπιακός, όμως η ποιότητα και η αγωνιστική φόρμα της γερμανικής ομάδας δικαιολογούν τις αποδόσεις που την παρουσιάζουν ως φαβορί. Αν λάβουμε υπ'όψιν μας και τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων, καταλαβαίνουμε πως το έργο τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Επιλέγουμε το διπλό με 1.85 απόδοση.

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΕΛ. Εδώ, πιστεύω θα έχουμε αρκετά γκολ. Νομίζω οτι οι Κύπριοι που εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, αυτή τη φορά θα υποκείψουν στην ανωτερότητα των Πορτογάλων. Όμως θα το παλέψουν όσο πάει. Είναι και οι δυο επιθετικές ομάδες και η επιλογή μου θα είναι το 4-6 γκολ με 2.90.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΖΕΝΙΤ. Παιχνίδι για τριπλή παραλαγή, αφού όλα τα εδεχόμενα είναι ανοιχτα με ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους. Καλύτερα να το αποφύγουμε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΡΣΕΝΑΛ                        Χ2   3.10/2.70
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ             Χ2 3.10/2.75  και 2-3 γκολ 1.80
ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ           NG  1.65    2-3 γκολ 2.20
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ        2   1.85
ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΕΛ                                 4-6 γκολ  2.90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου