Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 30/10/2011

Καλημέρα σε όλους!

Μας πλήρωσε η βασική μας τριάδα χθες και ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι.

Συνεχίζονται τα εθνικά πρωταθλήμτα, σήμερα, με εξίσου σημαντικά παιχνίδια. Αφού φιλτράραμε τις επιλογές μας, πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει για σήμερα.

 Πρώτη στάση στη Γερμανία και στο παιχνίδι ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ. Δεν είναι τόσο κακή η εικόνα της Κολωνίας στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Όσο για την Άουγκσμπουργκ, έχω ξαναγράψει πως τη θεωρώ πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ποντάρω, λοιπόν, στην εμπειρία των γηπεδούχων και σε ένα άσο που τον βρίσκουμαι στο 1.80.

Από Γερμανία και το δεύτερο παιχνίδι. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ. Καιρός να κάνει μια νίκη το Αμβούργο που τελευταία δείχνει βελτιωμένο. Από την άλλη η Καιζερλάουτερν, έρχεται με ένα καλό σερί αποτελεσμάτων, αλλα τα αποτελέσματα δεν λένε όλη την αλήθεια για την εικόνα μιας ομάδας. Άσος με 1.75 απόδοση.

Συνεχίζουμε με Β' Ισπανίας. Θα επιμείνουμε για μια ακόμη φορά με τη ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ που φιλοξενεί τη ΧΙΡΟΝΑ. Δεν είναι για αυτή την κατηγορία η ομάδα της Λα Κορούνια. Αν ήταν πιο σοβαρή εκτός θα έκανε περίπατο. Πάντως, εντός κάνει τη διαφορά και το 1.40 του άσου, είναι ένα καλό στήριγμα για το δελτίο μας.

Επόμενη στάση Βραζιλία. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΒΑΙ. Με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα περιμένουν απώλειες της αντιπάλου Βάσκο Ντα Γκάμα στο ντέρμπι με τη Σάο Πάολο. Από την άλλη η Αβάι κάνει τελευταία προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία, αλλά μην ξεχνάμε πως διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Άσος (1.35) , αλλά και πιθανό over (1.65).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ                           1      1.80
ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ                       1      1.75
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΙΡΟΝΑ                                     1      1.40
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΒΑΙ                                  1      1.3  /  Over   1.65

άλλες επιλογές

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ               1    1.90
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ                      Over    2.00
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ                            Over    1.70
ΛΕΤΣΕ - ΝΟΒΑΡΑ                                            1    2.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου