Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 22/10/2011

Δεν πήγαμε καθόλου καλά χθες. Επαληθεύτηκαν μόνο δύο από τα έξι σημεία που προτείναμε. Έτσι είναι το στοίχημα... υπάρχουν καλές, υπάρχουν και κακές μέρες.

Για σήμερα οι επιλογές είναι περισσότερες. Τα πρωταθλήματα έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς και θέλω να πιστεύω, ότι ξεκινάει μια καλή περίοδος για τους παίκτες του στοιχήματος, αφού πλέον έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των ομάδων, που σιγά σιγά μας έχουν αποκαλύψει σε μεγάλο βαθμό, τόσο τις δυνατότητες, όσο και τις αδυναμίες τους.

Ας ξεκινήσουμε μια ανάλυση για τους αγώνες με τους οποίους θα ασχοληθούμε σήμερα.


Από τα απογευματινά ματς της Γερμανίας, θα κρατήσω μόνο το ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ. Η Νυρεμβέργη, αν και το πάλεψε στο τελευταίο παιχνίδι, εξακολουθεί να μη με πείθει. Η Στουτγάρδη, πάλι, δεν έγινε ξαφνικά καμιά σούπερ ομάδα, παρουσιάζει όμως μια αξιοσημείωτη σταθερότητα. Θα πάω με το διπλό του 2.45 και 3.25 το Χ για κάλυψη.

Ένα παιχνίδι θα κρατήσω και από Premier Αγγλίας. Αυτό ανάμεσα σε ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ και ΓΟΥΙΓΚΑΝ. Τις καλύτερες εντυπώσεις μου έχουν αφήσει οι γηπεδούχοι, που μάχονται όλα τα παιχνίδια και συνάμα αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Η Γουίγκαν είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας (τουλάχιστον αυτό έχουν δείξει εώς τώρα) και δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. 1.45 πληρώνει η νίκη της Νιουκάστλ.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΠΡΕΣΤΟΝ. Αγώνας για της Α' κατηγορίας Αγγλίας. Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι, τρέχουν ένα καλό σερί αποτελεσμάτων. Από την άλλη η Πρέστον βρίσκεται σε αγωνιστκή κάμψη. Η Χάντερσφιλντ είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο και η αγωνιστική της κατάσταση μας οδηγεί να την εμπιστευτούμε στο 1.80 του άσου.

Στις 19.30 για τη Γερμανία και πάλι, αγωνίζονται ΑΜΒΟΥΡΓΟ και ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΓΚ. Προέρχονται και οι δυο από σημαντικές νίκες. Δύσκολη αναμέτρηση. Θα πάμε όμως με το Αμβούργο, που με νέο τεχνικό στο πάγκο, θα προσπαθήσει να ξεκολήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Στο 2.15 βρίσκουμε τον άσο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΖΕΝΟΑ. Αν και έχει πετάξει βαθμούς, η Γιούβε εξακουλουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Τζένοα, που βρίσκεται σε όχι και τόσο καλή κατάσταση. Άσος με 1.45.

Από Ελλάδα και Superleague (ανάθεμα κι αν είναι!), θα κρατήσουμε τον άσο (1.75) του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λόγω έδρας. Στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αξία έχει μόνο το Over με 1.70, ενώ κρυφοκοιτάμε το Χ2 στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ με αποδόσεις 2.90/2.55.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ      Χ2   3.25/2.45
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ                 1    1.45
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΠΡΕΣΤΟΝ           1    1.80
ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ    1   2.15
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΖΕΝΟΑ                  1   1.45

Άλλες επιλογές

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ          1   1.75
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ       over   1.70
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ         Χ2    2.90/2.55
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ                      1    1.65
ΘΕΛΤΑ - ΟΥΕΣΚΑ                                    1    1.55
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΟΡΙΤΣ                         over   1.55
ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ    1   1.80
ΓΚΕΝΚ - ΜΟΝΣ                                        1    1.55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου