Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η μεγάλη μπίζνα του Σωκράτη Κόκκαλη με τον «Παγκόσμιο τζόγο»

Μπορει ο Σωκράτης Κόκκαλης να αποτραβήχτηκε (πιο έγκαιρα από όλους) από τα media και το ποδόσφαιρο ,αλλά επιχειρηματικά με την Intralot κρατά στα χέρια του την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.

Η εταιρεία σύμφωνα με ανακοίνωσή της παρουσίασε πρόσφατα στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου την καινοτόμο πλατφόρμα της, “Universal Gaming Experience”, που ενσωματώνει διαφορετικά νέα μέσα με πρωτοποριακό περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών.

Η τεχνολογία αυτή αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για τις Λοταρίες - μέλη της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών, που θέλουν να διατηρήσουν την κυρίαρχη θέση τους στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Το μεγάλο μυστικό έγκειται πλέον στο ότι συγκλίνουν τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια με τον χώρο των πρακτορείων. Μικρά καζίνο γειτονιάς δηλαδή.

"Τεχνολογία αιχμής, υπηρεσίες, δίκτυα και συνεργασίες αποτελούν λοιπόν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας, τα οποία παρέχει η νέα τεχνολογική πρόταση της INTRALOT, “Universal Gaming Experience”, που καθιστά τους πελάτες μας ανταγωνιστικούς στο νέο αυτό περιβάλλον”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, Γενικός Διευθυντής της INTRALOT Interactive.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου