Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οδηγός για on-line στοίχημα

Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όσους δεν έχουν παίξει στοίχημα on-line, με σκοπό να τους ενημερώσει για τα υπέρ και τα κατά, πως να παίξουν, τι προσφορές υπάρχουν και πως να τις αποκτήσουν!

Παλιότερα, κάποιος θα φοβόταν να χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα του για να παίξει, όμως αυτό πλέον δεν ειναι θέμα, αφού υπάρχουν οι κάρτες paysafe που λειτουργούν ως εξής. Τις αγοράζεις από κάποιο περίπτερο ή γενικότερα μαγαζί που είναι συμβεβλημένο στα ποσά 10, 25, 50, 100 ευρώ και σου δίνεται ένας κωδικός. Διαλέγεις το site που θες να βάλεις τα λεφτά σου, δίνεις τον κωδικό και είσαι έτοιμος!

Ούτε πιστωτικές κάρτες, ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί, τόσο απλά! Ένας άλλος "εύκολος" τρόπος είναι οι χρεωστικές πιστωτικές. Πιστωτικές κάρτες που λειτουργούν μόνο με το υπόλοιπο που υπάρχει πάνω σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης.Έτσι μπορείτε να καταθέτετε από ένα atm με αυτήν την κάρτα το ποσό που θέλετε να ποντάρετε και να μην υπαρχει κίνδυνος για να χάσετε παραπάνω λεφτά.


Λόγοι για να παίξεις στο ίντερνετ!

1.Διαλέγεις το στοίχημα σου με ένα κλικ, όποτε θες, από όπου θες, αρκεί να έχεις ένα computer.
2.Μεγαλύτερη ποικιλία και ελευθερία στοιχημάτων.
3.Μεγαλύτερες αποδόσεις.
4.Ζωντανός στοιχηματισμός στην διάρκεια του αγώνα.
5.Μεγάλα bonus εγγραφής στις διάφορες εταιρίες.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στοιχήματος στο internet , όπου προσφέρουν πολύ καλές αποδόσεις σε διάφορα αθλητικά γεγονότα , καθώς και bonus εγγραφής , όπου αξίζει να ασχοληθείς και να εγγραφείς σε κάποια από αυτές . Παρόλ’ αυτά αρκετός κόσμος διστάζει να ασχοληθεί με το ιντερνετικό  στοίχημα και ορισμένοι λόγοι από αυτούς, είναι η μη  εξοικείωση του με το internet, καθώς και κάποιοι φόβοι που έχει ως προς την ασφάλεια των συναλλαγών του . Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε κάποιες απορίες που μπορεί να έχετε καθώς και να σας μάθουμε με λίγα βήματα πως να τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα.


ΕΓΓΡΑΦΗ / ΣΥΝΔΕΣΗ

Αφού επιλέξετε κάποιον bookmaker, πρέπει να κάνετε εγγραφή από την ιστοσελίδα του. Πατώντας την επιλογή εγγραφή, συμπληρώνετε απλώς τα στοιχεία που σας ζήτάει (αυτά με * είναι τα απαραίτητα) και μόλις τελειώσετε πατάτε επιβεβαίωση για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή σας. Η σύνδεση βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα της εκάστοτε εταιρίας . Δώστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει και πατήστε »Login».

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα πρέπει να εγγραφείτε και να συνδεθείτε .

Βήμα 1ο (Επιλογή αθλήματος) : Επιλέξτε ένα άθλημα από την στοιχηματική τους προσφορά . Π.χ επιλέξτε το άθλημα ποδόσφαιρο

Βήμα 2ο (Επιλογή στοιχήματος) : Στην σελίδα εμφανίζονται τα τωρινά στοιχηματικά γεγονότα και οι προσφορές τους. Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα, επιλέξτε τον αγώνα και κάντε κλικ στην ομάδα ή στο σημείο που θέλετε να στοιχηματίσετε.

Βήμα 3ο (Οριστικοποίηση πονταρίσματος) : Το στοιχηματικό κουπόνι εμφανίζεται στην δεξιά πλευρά της σελίδιας και το στοίχημα προστίθεται στο στοιχηματικό κουπόνι. Δώστε τώρα στο ανάλογο πεδίο το υψος του πονταρίσματος σας π.χ 20€.

Βήμα 4ο (Έλεγχος στοιχήματος) : Στην επισκόπηση του στοιχηματικού κουπονιού εμφανίζονται τα στοιχήματα σας. Ελέγξτε τις καταχωρήσεις σας. Πατώντας το κουμπί »πίσω» μπορείτε να αλλάξετε κάτι από τις προηγούμενες επιλογές σας. Πατώντας το κουμπί »επιβεβαίωση» οριστικοποιήτε τις επιλογές στο κουπόνι σας.



ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βήμα 1ο (Άνοιγμα ζωντανού στοιχήματος) : Αφού κάνετε ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ, πατήστε στο κουμπί που οι περισσότερες εταιρίες στοιχηματισμού το δίνουν ως »ζωντανό στοίχημα».

Βήμα 2ο (Επιλογή ζωντανού γεγονότος) : Στην σελίδα των ζωντανών γεγονότων εμφανίζονται όλα τα ενεργά και προσεχή ζωντανά γεγονότα. Ενεργοποιήστε (πατώντας πάνω στον αγώνα) τον αγώνα που θέλετε να ποντάρετε.

Βήμα 3ο (Λεπτομερής εμφάνιση) : Οι επιλεγμένες αναμετρήσεις ανοίγουν την ζωντανή εμφάνιση. Πέραν από το τρέχον σκορ βλέπετε και πληροφορίες για την πορεία του παιχνιδιού που έχετε επιλέξει.

Βήμα 4ο (Έπιλογή στοιχήματος) : Για κάθε ζωντανό γεγονός υπάρχουν διάφορες επιλογές στοιχηματισμού αναλόγως το γεγονός, το σκορ και τον χρόνο που απομένει . Επιλέξτε το στοίχημα σας για το ζωντανό κουπόνι σας.

Βήμα 5ο (Οριστικοποίηση πονταρίσματος) : Δώστε το ποντάρισμα καθώς και το ύψος του πονταρίσματος που έχετε επιλέξει στο πεδίο »ποντάρισμα» και πατήστε την επιλογή »επιβεβαίωση».



ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Η ασφάλεια των στοιχείων σας εγγυάται από την εταιρεία στην οποία στοιχηματίζετε. Όλες οι σοβαρές εταιρίες διαθέτουν πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) . Τo SSL έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο . Αναπτύχθηκε από την εταιρεία Netscape και σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο . Η έκδοση 3.0 του πρωτοκόλλου κυκλοφόρησε από την Netscape το 1996 και αποτέλεσε την βάση για την μετέπειτα ανάπτυξη του πρωτοκόλλου TLS (Transport Layer Security) , το οποίο πλέον τείνει να αντικαταστήσει το SSL . Τα δύο αυτά πρωτόκολλα χρησιμοποιούνται ευρέως για ηλεκτρονικές αγορές και χρηματικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου . Το SSL χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών) εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου . Το πρωτόκολλο αυτό χρησιμοποιεί το TCP/IP για τη μεταφορά των δεδομένων και είναι ανεξάρτητο από την εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο τελικός χρήστης . Για τον λόγο αυτό μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ασφαλούς μετάδοσης πληροφοριών σε πρωτόκολλα ανώτερου επιπέδου όπως για παράδειγμα το HTTP, το FTP, το telnet κοκ.



ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΑΝΑΛΗΨΗ

Κάθε εταιρεία προσφέρει αρκετούς τρόπους κατάθεσης με τους κυριότερους να είναι οι εξής:

Πιστωτική / Χρεωστική : Με την χρεωστική μπορούμε να καταθέσουμε και να στοιχηματίσουμε όσα χρήματα είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού μας, ενώ στην περίπτωση της πιστωτικής έχουμε πιστωτικό όριο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Moneybookers : Η Moneybookers είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι μεταφοράς χρημάτων μέσω e-mail. Εάν έχετε κάνει κατάθεση μέσω Moneybookers , οι αναλήψεις σας μπορούν να γίνουν στον λογαριασμό από τον οποίο κάνατε κατάθεση.

Paysafecard : Η λεγόμενη προπληρωμένη κάρτα αγορών στο διαδύκτιο . Ο τρόπος λειτουργίας της είναι αρκετά απλός . Σε ένα από τα σημεία πώλησης της κάρτας αγοράζουμε μια κάρτα με το ποσό της αρεσκείας μας. Εν συνεχεία πηγαίνοντας στον λογαριασμό μας στην εταιρία που έχουμε επιλέξει , επιλέγοντας την επιλογή κατάθεση με Paysafecard συμπληρώνουμε το ποσό που επιθυμούμε να καταθέσουμε μετά τον κωδικό της κάρτας και τέλος. Στην περίπτωση της ανάληψης ζητάτε την αποπληρωμή και λαμβάνετε ένα e-mail μόλις η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί.

Τραπεζική μεταφορά : Η κατάθεση γίνεται πηγαίνοντας στην τράπεζα και κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του εκάστοτε Bookmaker, ενώ  πληρώνετε και τραπεζικά έξοδα. Η ανάληψη γίνεται δίνοντας τα στοιχεία της τράπεζας σας , σας στέλνουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας



Γενικές συμβουλές...

1.Όταν ανεβάσετε λεφτά στο ιντερνετ, θυμηθείτε ότι είναι ακόμα λεφτά, όχι στραγάλια, μη ποντάρετε ότι βρείτε μπροστά σας, θα γίνετε η χαρά των book!
2.Παίξτε συνετά και όχι με δον-κιχωτισμούς, μη περιμένετε να βγείτε πλούσιοι από το στοίχημα, αλλά προσπαθήστε να βγάλετε χαρτζηλίκι, να περάσετε την ώρα σας με την αδρεναλίνη του κουβά ή του ταμείου.
3.Κανένας αγώνας δεν είναι σίγουρος! Καλύτερα να κάνετε spread των χρημάτων που θα ποντάρετε σε διάφορα στοιχήματα, παρά να παίξετε καρφωτά πολλά σε ένα παρολί
4.Κάνετε συχνές αναλήψεις όταν κερδίσετε κάποια στοιχήματα, ώστε να μην παίρνετε "φόρα" και νιώθετε ανίκητοι επειδή παίζετε τα κερδισμένα. Ανάληψη, και ξεκινήστε πάλι από χαμηλό ποσό.
5.Το κυριότερο!!!! Παίξτε μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη σας. Αν δείτε ότι δε τραβάει, ελαττώστε τα πονταρίσματα ή σταματήστε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου